PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE în Bucureşti şi în ţară

de:
24 iul. 2016
0 Afișari
PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE în Bucureşti şi în ţară

PROGNOZA METEO BUCUREȘTI DUMINICĂ. Vremea va fi călduroasă, iar indicele temperatură-umezeală poate atinge după-amiază pragul critic de 80 de unităţi, in conditiile in care temperatura maximă se va situa in jurul valorii de 34 grade. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineaţa iar vantul nu trece de moderat.

PROGNOZA METEO BUCUREȘTI LUNI. Vremea călduroasă si in capitala, mai ales in zona centrala unde dupa amiaza, cand se vor atinge in jur de 34 grade, caldura va fi tot mai greu de suportat. Cerul va fi variabil, spre mai mult senin, iar vântul nu va reusi sa racoreasca atmosfera.

PROGNOZA METEO BUCUREȘTI MARŢI. Si in Capitala temperatura aerului va scădea usor față de ziua precedentă, dar vremea va fi în continuare călduroasă. Cerul va fi variabil, iar vântul cel mult moderat iar temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 33 de grade.

ÎN ŢARĂ

PROGNOZA METEO DUMINICĂ. Vremea va fi călduroasă, local chiar caniculară în regiunile sudice, unde se va resimţi un disconfort termic mai accentuat. Temperaturile maxime se vor încadra între 27 de grade pe litoral și 36 de grade în Lunca Dunării Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în zona de munte şi în regiunile nordice, unde insa doar izolat vor fi averse si descărcări electrice. Vântul va sufla mai alert în estul şi sud-estul țării.

PROGNOZA METEO LUNI. Vremea rămâne călduroasă, pe arii restrânse din nou caniculară în sudul țării. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului, după-amiază mai ales în zona de munte, iar noaptea pe arii restrânse în regiunile vestice şi centrale. Izolat, vor fi condiţii de grindină și de cantități de apă mai însemnate. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 28 grade pe litoral si 35 de grade in Lunca Dunarii.

PROGNOZA METEO MARTI. Desi valorile termice vor scădea ușor față de ziua precedentă, vremea se va menține călduroasă, iar în zonele de deal și de munte si local în sud-vest, in vest dar si in centru instabilitatea atmosferică se va accentua si se va manifesta mai ales după-amiaza si seara prin înnorări accentuate, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Izolat, cantitățile de apă vor fi mai însemnate si vor fi condiții de grindină. În celelalte regiuni cerul va fi variabil, iar fenomene specifice instabilității atmosferice voi fi izolate. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 27 gr pe litoral si 34 de gr in Lunca Dunarii.

TENDINTA Miercuri. Vremea va fi calduroasa, dar izolat revine canicula in sudul extrem, in Lunca Dunarii, unde mercurul urca la umbra pana spre 35 grade, maximele pornind de la 26..27 in Dealurile de vest.

De joi pana spre finalul saptamanii viitoare vremea va fi călduroasă în majoritatea regiunilor, iar pe arii restrânse caniculară, în sudul și estul teritoriului, ceeea ce inseamna ca valul de caldura se intensifica si maximele vor ajunge, foarte probabil, pana la 36..chiar in izolat in jur de 37 grade in Lunca Dunarii si in Baragan. Si daca la jumatatea saptamanii ploile de vara insotite de tunete si fulgere vor fi prezente la munte si in regiunile intracarpatice, mai ales dupa amiza si seara, treptat sansele de averse si desc electrice vor mai mari in in vest, in nord-vest si in centrul tarii.

Cookies