VREMEA

PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Cum va fi vremea în WEEKEND

PROGNOZA METEO BUCURESTI JOI: Vremea va fi frumoasă si în încălzire usoară. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 24…25 de grade.

PROGNOZA METEO BUCURESTI VINERI: Vremea se va mentine frumoasă, iar valorile termice vor continua să crească, situându-se peste mediile multianuale ale datei. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 26 de grade. Pe parcursul noptii creşte probabilitatea de apariţie a ceţii.

PROGNOZA METEO BUCURESTI SAMBATA: Vremea va fi în continuare frumoasă si mai caldă decât în mod normal pentru această dată. Cerul va fi variabil si vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 26…27 de grade. Spre sfârsitul intervalului va creste probabilitatea de aparitie a cetii.

PROGNOZA METEO JOI. Vremea se va mentine predominant frumoasă si se va încălzi usor. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare mai ales în prima parte a zilei în nord, în centru şi în est, dar numai în zona Carpaţilor Orientali vor fi posibile ploi slabe. Vântul va sufla slab si moderat, cu intensificări la munte, dar trecător şi pe spaţii mici şi în celelalte zone. Temperaturile maxime se vor încadra între 18 grade in estul Transilvaniei şi 26 de grade in sud-vestul Olteniei. Dimineata si noaptea cu totul izolat se va semnala ceată.

PROGNOZA METEO VINERI: Vremea va fi predominant frumoasă, iar valorile termice vor continua să crească urmând a se situa peste cele climatologic specifice acestei date din an. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 de grade in estul Transilvaniei si in delta şi 28 de grade in Muntenia si Moldova. Dimineata, dar mai ales în cursul noptii, pe arii restrânse în zonele joase de relief va fi ceată.

PROGNOZA METEO SAMBATA: Vremea va fi mai caldă decât în mod obisnuit pentru prima zi a lunii octombrie la nivelul întregii tări. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare si doar cu totul izolat spre sfârsitul intervalului în sud-vest vor fi posibile ploi slabe, de scurtă durată. Vântul va sufla moderat la munte, iar ziua si în regiunile estice si va sufla în general slab în rest. Temperaturile maxime se vor încadra între 20…21 de grade pe litoral si 27…28 de grade în Câmpia Română. Dimineata si noaptea, pe arii restrânse în zonele joase din est, sud-est si izolat în depresiunile din restul teritoriului va fi ceată.

TENDINTA

DUMINICA – Vremea va fi în continuare mai caldă decât în mod normal pentru începutul lunii octombrie. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare, averse slabe si trecător descărcări electrice începând de după-amiaza, local în sud-vestul tării, iar seara si noaptea pe arii restrânse si în restul zonelor. Vântul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 si 27 de grade, cu cele mai ridicate valori în Lunca Dunării. (20 de grade in delat, zona Sulina)Dimineata, pe arii restrânse în zonele joase din est si sud-est va mai fi ceată.

LUNI si MARTI – Vremea va deveni instabilă, iar aria ploilor va cuprinde cea mai mare parte a ţării. Valorile termice, în special cele diurne, vor fi în scădere și se vor situa sub mediile climatologice ale perioadei.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button