PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Cum va fi vremea în Capitală

de:
21 nov. 2016
0 Afișari
PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Cum va fi vremea în Capitală

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI MARŢI. Vremea se va menține închisă, cu nebulozitate persistentă şi condiții de ceață şi burniță. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 8 grade, iar cea minimă va fi de 3…4 grade.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI MIERCURI. Vremea va fi în general închisă, cu cer mai mult noros și condiții de ceață şi burniță. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 9…10 grade, iar cea minimă de 2…4 grade.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI JOI. Cerul va avea înnorări, iar dimineața, dar mai ales noaptea, se va semnala ceață. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 9…10 grade, iar cea minimă de -1…1 grad.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI VINERI. Înnorările se vor menține și, mai ales dimineața și noaptea, va fi ceață. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 8…10 grade, iar cea minimă de -1…1 grad.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI SÂMBĂTĂ, DUMINICĂ, LUNI. În primele două zile ale intervalului, va mai fi nebulozitate joasă și ceață, apoi temperaturile vor marca o scădere și va crește probabilitatea de precipitații.

PROGNOZA METEO MARTI. În sudul și în estul țării vremea se va menține închisă, cu înnorări persistente și pe arii restrânse ceaţă şi burniță. În celelalte regiuni, va fi în continuare o vreme în general frumoasă, iar valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice perioadei; cerul va fi variabil la senin, dar în prima parte a zilei și noaptea, în zonele joase, local va fi ceață, chiar persistentă în depresiuni. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului și pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 5 și 15 grade, iar cele minime între -8…-7 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 6…7 grade pe litoral.

PROGNOZA METEO MIERCURI. În regiunile extracarpatice vremea va fi în general închisă, cu cer mai mult noros și pe arii restrânse ceață, burniță sau ploaie slabă. În restul teritoriului vremea va fi predominant frumoasă, iar valorile termice se vor menține peste cele normale pentru această perioadă; cerul va fi variabil, însă va fi din nou ceaţă dimineaţa şi noaptea în zonele joase. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 5 și 15 grade, iar cele minime între -5 și 6 grade, mai scăzute în depresiunile intramontane, până spre -8 grade.

PROGNOZA METEO JOI. În regiunile extracarpatice, vor mai fi înnorări ale cerului și, îndeosebi, în cursul nopții, va fi ceață, asociată izolat cu burniță. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar ceața se va semnala pe arii restrânse. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 4 și 14 grade, cu cele mai ridicate valori în zonele de deal din vestul țării, unde vor caracteriza o vreme mult mai caldă decât în mod normal pentru această perioadă, și cele mai coborâte, în zonele cu ceață persistentă. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -9…-8 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 8 grade în Dealurile de Vest.

PROGNOZA METEO SÂMBĂTĂ, DUMINICĂ, LUNI. În primele două zile ale intervalului, valorile termice vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă îndeosebi în regiunile intracarpatice, apoi vor marca o scădere. Probabilitatea de precipitații va crește spre sfârșitul intervalului, în jumătatea sudică a țării. Local în sudul și estul teritoriului și izolat în rest, va mai fi ceață.

Cookies