VREMEA

PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Cum va fi vremea în Bucureşti

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI MARŢI. Valorile termice se vor situa sub mediile multianuale, cu maxime in jur de 21 grade. Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla cel mult moderat.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI MIERCURI. Vremea va fi în general frumoasă, dar răcoroasă dimineața. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 22…23 de grade.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI JOI. Vremea se va menține în general frumoasă și se va încălzi ușor, astfel că temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 24 de grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat.

ÎN ŢARĂ

PROGNOZA METEO MARŢI. Vremea va deveni în general frumoasă. În zona Carpaților Meridionali și în Subcarpații Getici, cantitățile de apă mai pot depăși 15 l/mp. În restul teritoriului, ploi de scurtă durată se vor semnala doar cu totul izolat In primele ore sunt sanse ca in nord-vest si in centru, in zonele joase sa fvie ceata. Vântul va sufla cu unele intensificări pe litoral. Dimineata va fi cam racoare iar pana la amiaza mercurul din termometre urca pana la temp maxime între 17 gr in estul Transilvaniei si in Bucovina si 24 de grade in vest. 

PROGNOZA METEO MIERCURI. Vremea se va menţine în general frumoasă, dar şi răcoroasă dimineața . Cerul va fi variabil, cu unele înnorări mai ales după-amiaza când, pe arii restrânse în zonele de munte, dar și în centru și in sud-vest, vor mai fi ploi de scurtă durată, posibil însoțite de descărcări electrice. În zonele joase, izolat vor mai fi condiții de ceață dimineata. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 18 gr in estul Transilvaniei si 25 de gr in zonele de campie din Banat si Crisana. 

PROGNOZA METEO JOI. Vremea va fi in general frumoasa in primele ore, cu cerul variabil, dar dupa amiza instabilitatea va fi mai accentuata la munte si pe alocuri si in celelalte regiuni, asa ca vor fi ceva innorari mai accentuate si local averse si desc electrice in zonele cu instabilitate accentiata, mai ales in zonele montane si submontane.

Izolat vor fi chiar si conditii de grindina iar in timpu pliolor vantul se va intensifica. Se va încălzi usor în cea mai mare parte a țării, astfel că temperaturile maxime se vor încadra între 19 gr in estul Transilvaniei si 27 de grade in Campia de vest. 

TENDINTA VINERI

Instabilitatea atmosferica se va manifesta prin innorari temporare, averse, desc electrice si intensificari ale vantului, mai ales dupa amiza si seara in vest, in nord si in centru, vor fi chiar cantitati de apa mai nsemnate si izolat g conditii de grindina.

Si in weekend vor fi astfel de fenomene vor fi in majoritatea regiunilor, dar pe arii mai extinse si ploi insemnate cantitativ indeosebi in zonele montane si submontane. Maximele vor fi in general intre 20 si 28, o idee mai mari, pana aproape de 30 grade, doar in sudul extrem.

Sursa: romaniatv.net.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button