Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Când vine, de fapt, vremea bună?

24 apr. 2021
74 Afișari
Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Când vine, de fapt, vremea bună?

Meteorologii au emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, anunțând când revine vremea bună.

Meteorologii ne anunță prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Potrivit acestora, urmează două săptămâni cu temperaturi mai scăzute decât normalul perioadei şi două cu temperaturi normale şi ploi puţine.

Mai mult, cum va fi vremea de Florii, la fel o să fie și de Paște.

Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni

Vremea în săptămâna 26.04.2021 – 03.05.2021

  • TEMPERATURA MEDIE A AERULUI – Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice pentru această perioadă, în jumătatea nordică a țării, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval.
  • CANTITĂȚILE DE PRECIPITAȚII -Regimul pluviometric va fi local excedentar în sud-vest, vest, nordvest și local în centru, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă.

Meteo săptămâna 03.05.2021 – 10.05.2021

  • TEMPERATURA MEDIE A AERULUI – Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai coborâte decât cele normale pentru această săptămână, în extremitatea de nord a țării, iar în rest valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.
  • CANTITĂȚILE DE PRECIPITAȚII – Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în regiunile vestice, nord-vestice și local în cele centrale, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Prognoza pentru săptămâna 10.05.2021 – 17.05.2021

  • TEMPERATURA MEDIE A AERULUI – Temperaturile medii ale aerului se vor situa în general în jurul celor normale pentru această săptămână, la nivelul întregii țări.
  • CANTITĂȚILE DE PRECIPITAȚII – Regimul pluviometric va fi apropiat de cel specific acestui interval, dar cu posibilitatea unui ușor excedent în regiunile sud-vestice.

Starea vremii săptămâna 17.05.2021 – 24.05.2021

  • TEMPERATURA MEDIE A AERULUI – Mediile valorilor termice vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, dar posibil local ușor mai coborâte.
  • CANTITĂȚILE DE PRECIPITAȚII – Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval se vor situa în jurul celor normale pentru această săptămână, în toate regiunile.
Cookies