Prognoza meteo pentru următoarele 4 săptămâni. Cum va fi vremea în luna aprilie. Ce ne informează ANM

26 mart. 2021
7255 Afișari
Prognoza meteo pentru următoarele 4 săptămâni. Cum va fi vremea în luna aprilie. Ce ne informează ANM

Prognoza meteo pentru următoarele 4 săptămâni indică valori ale temperaturii care se vor încadra sau chiar depășesc mediile acestei perioade.

Prognoza meteo pentru următoarele 4 săptămâni. ANM ne informeaă că frigul mai ține doar mâine în București și în țară, iar luna aprilie va aduce temperaturi mai prietenoase. Vine primăvara, în adevăratul sens al cuvântului!

METEO 26-27 martie

Frigul mai durează până pe 27 martie, cu temperaturi de minus 9 – minus 2 grade. În cursul zilei, cerul va fi variabil, cu înnorări mai accentuate în sud-estul și vestul teritoriului. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări, ziua, în regiunile estice și în zona montană înaltă.

Meteo în București 26 martie

Vremea va fi încă rece, deși temperatura aerului va fi în creștere. Cerul va avea unele înnorări la începutul zilei, apoi se va degaja treptat. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 12 grade, iar cea minimă va fi de -3…-1 grad.

Prognoza meteo pentru următoarele 4 săptămâni

Prognoza meteo 29 martie – 5 aprilie

Valorile termice vor fi uşor mai ridicate decât cele specifice acestei perioade, în cea mai mare parte a ţării. Regimul pluviometric va fi deficitar în regiunile sudice şi vestice, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Starea vremii 5 – 12 aprilie

Temperaturile medii ale aerului vor fi uşor mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantităţile de precipitaţii vor fi în general excedentare în jumătatea vestică a ţării, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

METEO 12 – 19 aprilie

Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru acest interval, în toate regiunile. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru această săptămână, la nivelul întregii ţări.

Prognoza METEO 19 – 26 aprilie

Mediile valorilor termice vor fi în general apropiate de cele specifice pentru această perioadă, în toate regiunile. Cantităţile de precipitaţii estimate pentru acest interval vor fi uşor deficitare în regiunile centrale şi nord-estice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Cookies