Prognoza meteo pentru patru săptămâni. Luna septembrie aduce ploi în mai multe regiuni ale României

20 aug. 2021
175 Afișari
Prognoza meteo pentru patru săptămâni. Luna septembrie aduce ploi în mai multe regiuni ale României
Prognoza meteo pentru patru săptămâni. Luna septembrie aduce ploi în mai multe regiuni ale României

Prognoza meteo pentru patru săptămâni. Luna septembrie aduce ploi în mai multe regiuni ale României, dar temperaturile vor fi normale pentru această perioadă.

Prognoza meteo pentru patru săptămâni. Luna septembrie aduce ploi în mai multe regiuni ale României. Administrația Națională de Meteorologie a emis estimările meteorologice pentru intervalul 23 august 2021 – 20 septembrie 2021.

Prognoza meteo pentru patru săptămâni

Vremea se anunță a fi normală pentru această perioadă a anului, dar vor exista precipitații mai ales în regiunile din sudul, sud-estul și jumătatea nordică a României.

Recomandăm și: Bucureștiul devine ușor ușor o junglă urbană. Buruienile au invadat Capitala, dar ele ascund doar mizerie și dăunători

Săptămâna 23 august 2021 – 30 august 2021

În Banat, Oltenia, Muntenia și în partea de sud a Moldovei, vremea se menține caldă în această săptămână. Temperaturile înregistrate în primele zile ale săptămânii vor ajunge la 32 – 35 de grade Celsius. Vorbim despre temperaturi la umbră.

Temperaturile înregistrare în această săptămână vor fi unele normale pentru acest interval, în toate regiunile din țară.

Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în jumătatea de nord a României, dar mai ales în extremitatea nordică, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Săptămâna 30 august 2021 – 06 septembrie 2021

Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această săptămână, în toate regiunile din România.

Recomandăm și: Litoralul pentru toți. Pachete turistice mai ieftine cu până la 70% de la 1 septembrie

În ceea ce privește ploile, regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

Săptămâna 06 septembrie 2021 – 13 septembrie 2021

Temperaturile medii vor fi în limitele climatologice ale intervalului, în absolut toate regiunile.

Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în cea mai mare parte a României, dar mai ales la munte.

Săptămâna 13 septembrie 2021 – 20 septembrie 2021

Valorile temperaturilor medii vor fi în jurul celor specifice pentru această perioadă, pe întreg teritoriul țării.

Regimul pluviometric estimat pentru acest interval va fi în general excedentar în regiunile din sudul, sud-estul țării și la munte. În rest va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă.

Cookies