Prognoza meteo pentru patru săptămâni. Încă nu simțim că a venit toamna

11 sept. 2021
12778 Afișari
Prognoza meteo pentru patru săptămâni. Încă nu simțim că a venit toamna
Prognoza meteo pentru patru săptămâni. Încă nu simțim că a venit toamna

Prognoza meteo pentru patru săptămâni. Încă nu simțim că a venit toamna, iar meteorologii ne demonstrează acest lucru cu ajutorul estimărilor meteo.

Prognoza meteo pentru patru săptămâni. Încă nu simțim că a venit toamna. Administrația Națională de Meteorologie a emis estimările meteo pentru intervalul 13 septembrie 2021 – 11 octombrie 2021.

Temperaturile vor fi în creștere până pe data de 20 septembrie, apoi toamna își intră în drepturi și vremea se va răci brusc. După data de 27 septembrie, valorile termice vor fi cele normale pentru această perioadă.

Prognoza meteo pentru patru săptămâni

În săptămâna 13 septembrie 2021 – 20 septembrie 2021 temperaturile vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă a lunii septembrie, în cea mai mare parte a României. Valorile termice se vor simți mai accentuat în regiunile din sud-vestul țării. Precipitații vor fi local, în regiunile din nordul țării, iar în regiunile din sud-vestul și sud-estul României regimul pluviometric va fi deficitar. În restul țării nivelul precipitațiilor va fi cel apropiat pentru această perioadă.

Recomandăm și: Prognoza meteo. Cum va fi vremea în București și în țară în weekend

În săptămâna 20 septembrie 2021 – 27 septembrie 2021, temperaturile vor scădea ușor în toată țara. Cele mai scăzute temperaturi se vor înregistra în regiunile din nord-est. Cantitățile de precipitații vor fi normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări, transmit meteorologii.

Temperaturi normale pentru această perioadă

În săptămâna 27 septembrie 2021 – 4 octombrie 2021, meteorologii transmit că temperaturile medii vor fi cele normale pentru această perioadă a lunii, pe întregul teritoriu al României. Cantitatea de precipitații va avea o tendință deficitară, în cea mai mare parte a României.

Recomandăm și: Evenimente în București în weekendul 11 – 12 septembrie. Spectacole de teatru, expoziții și concerte la care putem merge

În ceea ce privește ultima săptămâna a prognozei emisă de meteorologi, săptămâna 4 octombrie 2021 – 11 octombrie 2021, temperaturile mediile se vor afla ușor în scădere și vor fi sub cele specifice acestui interval, în toate regiunile țării. Precipitațiile estimate pentru acest interval vor fi în limitele climatologice ale perioadei, la nivelul întregii țări, potrivit informațiilor oficiale transmise de Administrația Națională de Meteorologie – ANM.

Cookies