Prognoza meteo pentru miercuri, 15 decembrie. Vreme rece în București

15 dec. 2021
246 Afișari
Prognoza meteo pentru miercuri, 15 decembrie. Vreme rece în București
Prognoza meteo pentru miercuri, 15 decembrie. Vreme rece în București

Meteorologii anunță că vremea se menține în continuare rece și închisă, iar ploile și ninsoarea vor fi prezente în mai multe regiuni din țară.

Prognoza meteo pentru miercuri, 15 decembrie. Vreme rece în București, iar trecător sunt șanse să apară ploi slabe.

Prognoza meteo pentru miercuri, 15 decembrie

Astăzi, în România, norii vor fi prezenți pe cer, iar seara cresc șansele apariției de precipitații mixte în regiunile din sud-est și pe arii restrânse în restul regiunilor. La munte, local, vor apărea ninsorile, iar izolat se va forma polei – mare grijă la volan.

Vântul va fi prezent și va sufla slab până la moderat. Temporar vor apărea intensificări ale vântului în partea de sud a Moldovei, în estul Munteniei, în Dobrogea și la munte. Viteze mai mari ale vântului se vor înregistra în zona litoralului și în partea înaltă a Carpaţilor Meridionali şi de Curbură, acolo unde rafalele vor depăși 60 – 70 de kilometri pe oră.

Recomandăm și: Surse: Certificatul verde profesional, adoptat până la Anul Nou

Temperaturile maxime se vor încadra între 1 și 7 grade Celsius. Temperaturile minime se vor încadra între -4 și 3 grade Celsius.

Vreme rece în București

Vremea se menține închisă în Capitală, iar trecător vor apărea ploi slabe. Vântul va sufla slab până la moderat. Valorile maxime de la orele amiezii se vor încadra între 3 și 4 grade Celsius, iar temperatura minimă va fi de -1 grad Celsius.

Recomandăm și: Apare o nouă linie de tramvai în București. Alte trei trasee STB vor fi suplimentate, iar ruta unui autobuz se modifică

Vremea la munte:

 • Ceahlău: -6 grade Celsius;
 • Păltiniș: -1 grad Celsius;
 • Poiana Brașov: -1 grad Celsius;
 • Predeal: -1 grad Celsius;
 • Rânca: -1 grad Celsius;
 • Semenic: -2 grade Celsius;
 • Sinaia: -1 grad Celsius;
 • Stâna de Vale: 1 grad Celsius;
 • Straja: -1grad Celsius.

Avertizări meteo

ANM – Administrația Națională de Meteorologie a emis două avertizări meteo, de tip Cod Galben, astfel:

 • Cod Galben de ceață care reduce vizibilitatea sub 200 de metri și izolat sub 50 de metri, ce va favoriza în funcție de condițiile locale formarea ghețușului. Vizată este zona joasă a județului Argeș, iar avertizarea este valabilă miercuri, 15 decembrie 2021, în intervalul orar 07:30 – 10:00.
 • Cod Galben de intensificări ale vântului care vor depăși la rafală 90 – 100 de kilometri pe oră, spulberând zăpada. Zonele vizate: județul Caraş-Severin: zona de munte de peste cota 1800 de metri; județul Hunedoara: zona de munte de peste cota 1800 de metri. Avertizarea este valabilă miercuri, 15 decembrie 2021, în intervalul orar 06:45 – 10:00.
Cookies