VREMEA

Prognoza meteo pentru intervalul 17 februarie – 2 martie. Vremea la București și la munte

Iată prognoza emisă de ANM până pe 2 martie, în zona Bucureștiului și la munte: 

}n zona București: Pe parcursul celor două săptămâni de prognoză regimul termic se va situa în general peste cel multianual specific perioadei, astfel că media maximelor va fi de 8 la 12 grade, iar a minimelor de 1…4 grade. În zilele de 17, 19 şi 20 februarie se vor înregistra temperaturi chiar şi mai ridicate, cu până la 10 grade mai mari decât cele climatologic
normale, media celor diurne fiind de aproximativ 15 grade. O uşoară scădere de temperatură va fi posibilă între 23 şi 25 februarie, însă valorile se vor menţine peste cele obişnuite ale ultimei decade de februarie.

Vor fi doar ploi slabe sau burniţe, cu caracter local, cu o probabilitate mai mare în perioada 22 – 23 februarie.

La munte: În cea mai mare parte a intervalului de referinţă, regimul termic se va menţine la valori mai ridicate decât normalul climatologic al perioadei. Astfel, media maximelor se va situa în ecartul 3…8 grade. În privinţa temperaturilor minime este estimată o scădere uşoară de la o medie de -2…+2 grade în primele zile, la medii de -5…-3 grade în intervalul 23-26 februarie.

Probabilitatea pentru precipitaţii slabe va fi mai mare în data de 17 februarie şi în perioada 21 – 24 februarie. Vor fi ploi, iar la altitudini mari va ninge.

Citește și VREMEA ÎN FEBRUARIE, MARTIE şi APRILIE. Prognoza meteo pe 3 luni 


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button