Prognoza meteo pentru București. Vremea va fi instabilă înainte de weekend

27 aug. 2021
97 Afișari
Prognoza meteo pentru București. Vremea va fi instabilă înainte de weekend
Prognoza meteo pentru București. Vremea va fi instabilă înainte de weekend. Sursa foto: B365

Prognoza meteo pentru București. Vremea este apropiată de temperaturile normale vineri, cu o instabilitate termică accentuată și cu posibile averse în a doua jumătate a zilei, anunță meteorologii ANM. În weekend vom avea parte de temperaturi similare, averse și posibile descărcări electrice dar și de o creștere a instabilității atmosferice.

Prognoza meteo pentru București. Vremea este răcoroasă vineri, 27 august, cu șanse mari de averse în a doua jumătate a zilei

Cum va fi vremea astăzi

Vineri, chiar înaintea weekendului, vremea din București va fi apropiată de valorile termice normale ale acestei perioade. Cerul va fi temporar noros iar acest lucru va duce la apariția precipitațiilor, ce-i drept, slabe. Trebuie menționat faptul că aceste precipitații sunt așteptate cu precădere în a doua jumătate a zilei. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă în București astăzi va fi de 27 de grade, iar cea minimă de 16-17 grade.

Prognoza meteo de sâmbătă

În București, sâmbătă, vremea va fi caldă, dar va deveni instabilă în a doua jumătate a zilei. Astfel după orele amiezii, înnorările se vor accentua și, îndeosebi spre seară și noaptea, vor fi perioade cu averse, posibil mai însemnate cantitativ, descărcări electrice și unele intensificări ale vântului. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 30 de grade, iar cea minimă va fi de 18-19 grade.

Cum va fi vremea duminică în București

Duminică, vremea din Capitală se va încălzi ușor față de zilele precedente. Vremea se va menține instabilă. astfel că cerul va fi înnorat. De asemenea, vor mai fi ploi slabe și, posibil, descărcări electrice, însă aceste precipitații vor fi de scurtă durată, potrivit ANM. Vântul va sufla slab şi moderat în Capitală. Temperatura maximă va fi de 30-31 de grade, iar cea minimă de 14-16 grade.

Prognoza meteo pentru București. Vremea va fi instabilă astăzi, chiar înainte de weekend

Ziua de luni aduce vreme ușor mai rece, însă vremea va fi predominant frumoasă. Totuși, cerul va fi variabil, cu posibile înnorări de scurtă durată. De asemenea, vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă nu va depăși 27 de grade, în timp ce temperatura minimă se va situa în jurul valorii de 14 grade.

Prognoza meteo pentru București. Vremea va fi instabilă astăzi, chiar înainte de weekend

Cookies