VREMEA

PROGNOZA METEO pentru BUCUREŞTI. Vremea se menţine rece

PROGNOZA METEO BUCURESTI MARŢI: Desi valorile termice vor marca o crestere fată de intervalul precedent, dimineaţa şi noaptea vremea se va mentine rece pentru această dată. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab si moderat. Temperatura maximă va fi de 6…7 grade. La începutul zilei vor fi condiţii de ceaţă.

PROGNOZA METEO BUCURESTI MIERCURI: Temperatura aerului va scădea fată de intervalul precedent, astfel că vremea va fi rece pentru această dată. Cerul va avea înnorări temporare, iar vântul va sufla slab si moderat. Temperatura maximă va fi în jurul a 3 grade.

PROGNOZA METEO BUCURESTI JOI: Desi valorile termice vor fi în crestere fată de intervalul anterior, dimineata va fi usor mai rece decât în mod normal pentru această perioadă din an. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul a 5 grade. Noaptea vor fi condiţii de ceată asociată cu depunere de chiciură.

PROGNOZA METEO MARTI. Desi valorile termice vor marca o crestere uşoară în majoritatea zonelor, vremea se va mentine rece pentru această dată, îndeosebi dimineaţa şi noaptea. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare pe parcursul nopţii în nord-est, est şi în centru unde pe spatii mici, cu precădere în zona Carpaţilor Orientali, va ninge slab. Vântul va sufla slab si moderat, cu intensificări pe crestele montane, dar izolat şi trecător şi în rest. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 1 si 9 grade. (-1…-2 grade in estul Transilvaniei si 10…11 grade in vestul Olteniei si nordul Munteniei)Mai ales dimineata, în zonele joase de relief, local se va semnala ceată, asociată cu depunere de chiciură.

PROGNOZA METEO MIERCURI. Valorile termice vor fi în scădere faţă de intervalul precedent astfel încât vremea va fi rece pentru această dată în toată ţara. Temperaturile maxime se vor încadra între -4 grade in estul Transilvaniei si 7 grade in dealurile Olteniei. Cerul va fi variabil la senin, cu înnorări temporare în regiunile extracarpatice si la munte. Trecător va ninge slab, pe arii restrânse în Moldova, Carpatii Orientali si cei Meridionali, iar cu totul izolat în Delta Dunării si în dealurile sudice. Vântul va sufla slab si moderat, cu unele intensificări în estul si sud-estul teritoriului, precum si pe crestele montane. Izolat, în zonele joase de relief, va fi ceată, asociată si cu depunere de chiciură.

PROGNOZA METEO JOI. Desi valorile termice, în special cele minime, vor marca o crestere fată de intervalul anterior, mai ales în est si sud-est, dimineata se va mentine rece în cea mai mare parte a tării. În nordul si nord-estul teritoriului vor fi înnorări temporare si cu totul izolat vor fi posibile precipitatii slabe, predominant sub formă de ploaie, în timp ce în restul zonelor cerul va fi mai mult senin. Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă, dar trecător si la cote mai reduse si în Delta Dunării. Temperaturile maxime se vor încadra între -2 grade si 9 grade. Local, cu precădere spre sfârsitul intervalului, în zonele joase de relief va fi ceată, asociată pe spatii mici cu depunere de chiciură.

TENDINTA

VINERI – Procesul de încălzire a vremii va continua, urmând a se înregistra, îndeosebi în sudul si în estul tării, valori termice diurne mai ridicate decât cele climatologic specifice acestei date. În primele ore ale intervalului, în zonele joase de relief, local va fi ceată sau nebulozitate stratiformă, apoi cerul va deveni variabil la senin, exceptând regiunile nordice si de nord-est, unde vor fi înnorări trecătoare. Vântul va sufla slab si moderat, cu intensificări la munte, cu precădere în zona înaltă. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 2 si 10 grade. Cu totul izolat, noaptea vor fi conditii de ceată.

SAMBATA si DUMINICA – Valorile termice, în special cele diurne, se vor situa peste cele climatologic specifice acestei perioade din an, mai ales în sudul si în estul ţării. În ultima zi, în majoritatea zonelor va creşte probabilitatea de apariţie a precipitaţiilor, slabe cantitativ.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button