Prognoza meteo pentru București: vreme deosebit de rece și ploi în Capitală

12 oct. 2021
124 Afișari
Prognoza meteo pentru București: vreme deosebit de rece și ploi în Capitală
Prognoza meteo pentru București: vreme deosebit de rece și ploi în Capitală

Prognoza meteo pentru București vine cu vreme deosebit de rece și ploi peste Capitală, anunță meteorologii, care încă nu au un moment exact când vom trece peste această perioadă. Peisajul pare să fie desprins dintr-o toamnă târzie, chiar dacă nu am ajuns nici măcar la jumătatea lunii octombrie. Ce spune prognoza meteo pentru Capitală.

Prognoza meteo pentru București vine cu vreme deosebit de rece și ploi peste Capitală

Frigul a luat Capitala pe nepregătite, asta dacă ne uităm la problemele cu termoficarea din București. În Sectorul 6 zeci de mii de oameni nu au apă caldă și căldură, iar situația este aceeași în mai multe zone din Sectorul 2 și 3 unde mulți se bucură că au ajuns să lucreze de la birou, unde este mai cald și nu mai sunt nevoiți să stea non-stop în frig.

Cum va fi vremea în București marți

Prognoza metoe de astăzi din București arată că valorile termice, în special cele de peste zi, vor fi caracterizate de o vreme deosebit de rece pentru această perioadă. Astfel, temperatura maximă ajunge la 14 grade, iar cea minimă va fi de cel mult 8-9 grade Celsius. De asemenea, cerul va fi mai mult noros și temporar, mai ales în a doua parte a zilei și peste noaptea, o să plouă. Vântul va sufla slab și moderat pe tot parcursul zilei de marți.

Prognoza meteo de miercuri

Miercuri prognoza meteo urmează același scenariu, anunță ANM, așa că vremea se va menține în continuare deosebit de rece. Temperatura maximă ajunge la 13-14 grade Celsius și nu mai mult, iar cea minimă coboară la 6-8 grade. În același timp, cerul o să fie mai mult noros și va ploua slab, însî doar temporar. Vântul sufla slab ș moderat și miercuri.

Ziua de joi vine cu vreme închisă și ploaie

Scenariul se repetă și joi în București, așa că vremea va fi închisă și temporar va ploua. Vântul va sufla în general moderat peste Capitală. Temperatura maximă scade și mai mult, așa că vom avea doar 11 grade pe timpul zilei și vreo 6-8 grade noaptea, când atingem temperaturile minime.

Frig și înainte de weekend spune prognoza meteo

După cum era de așteptat, meteorologii ne anunță că și vineri vremea va fi în continuare închisă și deosebit de rece în București. Temporar va ploua, iar vântul va avea unele intensificări pe parcursul zilei. Temperatura maximă ajunge la valoarea de 13 grade, iar cea minimă va fi de 7-9 grade.

Prognoza meteo pentru București vine cu vreme deosebit de rece și ploi peste Capitală

Cookies