Prognoza meteo pentru București se anunță caldă, însă nu caniculară. Urmează un sfârșit de săptămână instabil, potrivit ANM

23 aug. 2021
147 Afișari
Prognoza meteo pentru București se anunță caldă, însă nu caniculară. Urmează un sfârșit de săptămână instabil, potrivit ANM
Prognoza meteo pentru București se anunță caldă, însă nu caniculară. Urmează un sfârșit de săptămână instabil, potrivit ANM. Sursa foto: Wheelchair Travel

Prognoza meteo pentru București anunță o zi însorită, cu temperaturi de vară, însă departe de cele caniculare din săptămânile trecute. Adiministrația Națională de Meteorologie anunță însă că după zilele însorite urmează un sfârșit de săptămână instabil. presărat cu averse și perioade de înnorare.

Prognoza meteo pentru București anunță un început de săptămână cald, însă cu temperaturi normale pentru luna august. Administrația Națională de Meteorologie anunță că urmează o săptămână cu temperaturi mai scăzute față de perioadele caniculare, iar spre finalul săptămânii ne putem aștepta chiar și la precipitații, transmite ANM.

Cum va fi vremea luni în București

În București, vremea va fi în general frumoasă, soarele va fi pe cer pe mai toată durata a zilei, și deși temperaturile se vor menține în normalul perioadei, nu va exista un disconfort termic accentuat precum în perioadele caniculare din această vară. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 31 de grade, iar cea minimă va fi de 16 – 18 grade.

Prognoza meteo București pentru marți

Mâine în București vremea va fi similară cu cea de luni. Marți, vremea se va menține de asemenea frumoasă, cu soarele pe cer în cea mai mare parte a zilei, eventualele înnorări fiind trecătoare, iar șansele de ploaie fiind aproape nule. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi 31 – 32 de grade, iar cea minimă de 16 – 19 grade. Între timp, în vestul, centrul și nordul țării vremea se va răci și va deveni instabilă.

Vremea în Capitală pentru miercuri

Miercuri vremea în București se va menține în general frumoasă, care va avea și un regim termic agreabil, fiind nici prea cald, nici prea frig, însă atmosfera se va menține instabilă pe parcursul zilei, în special în a doua jumătate a zilei. Înnorările se vor accentua treptat și mai ales spre seară și noaptea vor fi averse, descărcări electrice şi, posibil, intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă, în scădere ușoară față de intervalul precedent, se va situa în jurul valorii de 29 de grade, iar cea minimă va fi de 17 – 18 grade.

Cookies