VREMEA

Prognoza meteo pentru București. Răcoare, mon cher. Chiar a venit toamna

Vremea din București se răcorește și o simțim pe pielea noastră, mai ales dimineața și seara. Da, nu ne mai putem minți, a venit toamna.

Prognoza meteo pentru București. Răcoare, mon cher. Chiar a venit toamna, iar acest lucru ni-l spun și meteorologii.

Prognoza meteo pentru București

Dacă încă nu ați ieși din casă, trebuie să știți că vremea din Capitală se menține răcoroasă (mai puneți un pulover pe sub geacă). Cerul va avea înnorări, iar în a doua parte a zilei acestea vor fi mai accentuate.

Vântul va fi și el prezent, va sufla slab și moderat. Pe alocuri, vor fi rafale care vor avea viteze de 40 de kilometri pe oră. Temperatura maximă resimțită miercuri în București va fi de 17 – 18 grade Celsius. Temperatura minimă va fi de 8 grade Celsius.

Sursă foto: Facebook/ Administratia Nationala de Meteorologie RA

Recomandăm și: Licitație de zeci de milioane de euro pentru semnalizarea rutieră din București. În sfârșit, vor monta semne și indicatoare noi, asta dacă nu intervin iar contestațiile

Răcoare, mon cher. Chiar a venit toamna

Astăzi chiar simțim că a venit toamna. Local vor fi ploi în Banat și pe litoral. Vântul prezintă intensificări în majoritatea regiunilor din țară, în special în Banat, Dobrogea, partea de nord a Moldovei și în zonele înalte de la munte. La munte vor exista rafale cu viteze de 60 – 75 de kilometri pe oră. Temperaturile maxime se încadrează între 13 și 21 de grade Celsius, iar cele mai ridicate valori sunt în partea de nord-vest a României.

Față de ieri, vremea se răcește la munte. Cerul este variabil în prima parte a zilei de miercuri, 6 octombrie, apoi se înnorează treptat. Precipitații vor fi, local, în Carpații Meridionali și Carpații de Curbură. Izolat, vor apărea precipitații și în restul regiunii montane.

La altitudini ce depășesc 1.600 de metri, trecător, vor apărea precipitații mixte. Vântul va fi prezent și va sufla slab și moderat. Intensificări ale vântului vor fi pe crestele înalte. Atât dimineața, cât și noaptea, pe alocuri, vor fi condiții de ceață pe vâi și în depresiuni.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button