Prognoza meteo pentru București. Până când ninge în Capitală

22 mart. 2021
302 Afișari
Prognoza meteo pentru București. Până când ninge în Capitală

Prognoza meteo pentru București. Meteorologii au anunțat până când va ninge în Capitală și cum va fi vremea până la finalul săptămânii.

ANM a dat publicității prognoza meteo pentru București, iar conform meteorologilor ninsoarea din Capitală va ține până luni seară,în cantități reduse. Nici ceea ce urmează nu este tocmai plăcut, vremea urmând să fie rece  pentru această perioadă.

Vremea va fi închisă și deosebit de rece. Vor fi precipitații moderate cantitativ (se vor acumula 10…15 l/mp) sub formă de lapoviță, ninsoare – în special în dimineața zilei de luni (22 martie), dar și sub formă de ploaie.

Vântul va prezenta unele intensificări, ce vor atinge la rafală 35…40 km/h, amplificând senzaţia de frig.

Temperatura aerului se va menţine la valori de 0…2 grade pe tot parcursul intervalului.

Prognoza meteo pentru București până vineri

Pe parcursul zilelor de marți (23 martie) și miercuri (24 martie), temporar vântul va prezenta intensificări și va ninge slab.

Până vineri (26 martie) vremea se va menține deosebit de rece, cu temperaturi negative pe timpul nopților și
dimineților.

Prognoza meteo pentru următoarele săptămâni

Săptămâna 22 – 29 martie

Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice pentru acest interval, în toate regiunile, dar mai ales în cele centrale și la munte. Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile sudice și sud-estice, dar și deficitar în vest, nord-vest și centru, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă.

Săptămâna 29 martie – 5 aprilie

Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această săptămână, la nivelul întregii țări.Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în toate regiunile, dar mai ales în zona Carpaților Meridionali.

Săptămâna 5 – 12 aprilie

Temperaturile medii ale aerului se vor situa în general în jurul celor normale pentru această perioadă, posibil ușor mai coborâte în sud, sud-est și la munte. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval, dar cu o tendință ușor deficitară, mai ales la munte.

Săptămâna 12 – 19 aprilie

Mediile valorilor termice se vor situa în general în jurul celor specifice pentru această săptămână, cu posibilitatea unei abateri termice ușor negative, local în regiunile extracarpatice și la munte. Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, în toate regiunile.
Cookies