Prognoza meteo pentru București. Orașul este învăluit de ceață. Vreme schimbătoare în Capitală luni

08 nov. 2021
161 Afișari
Prognoza meteo pentru București. Orașul este învăluit de ceață. Vreme schimbătoare în Capitală luni
Prognoza meteo pentru București. Orașul este învăluit de ceață. Vreme schimbătoare în Capitală luni. sursa foto: Facebook Parcul Natural Văcărești

Prognoza meteo pentru București de astăzi nu este extrem de îmbucurătoare, mai ales că luni dimineață, 8 noiembrie, tot orașul este învăluit de ceață. Se anunță o vreme schimbătoare în Capitală astăzi.

Prognoza meteo din România de la început de noiembrie este puțin ciudată pentru această perioadă. Este mai cald decât trebuie, în special în zona de sud și sud-est, adică și în București. Chiar dacă mai avem o lună și ceva până la Crăciun, încă putem purta tricou cu mânecă scurtă, mai ales la prânz, când soarele își atinge potențialul maxim.

Totuși, prognoza meteo de luni, 8 noiembrie, anunță că în Capitală, cerul va fi temporar noros şi mai ales spre sfârşitul intervalului vizat vor fi condiţii de ceaţã. De asemenea, vântul va sufla slab pânã la moderat, iar temperatura minimă va fi de 6-8 grade, în special noaptea și dimineața. Totuși, pe timpul zilei vom avea o vreme călduroasă pentru această perioadă a anului în România, transmite ANM.

Prognoza meteo pentru București de luni

Luni dimineaţă sunt condiţii de ceaţă în București, lucru pe care îl puteți observa desigur și dacă vă uitați pe geam sau ieșiți pe afară. Prognoza meteo de azi arată că în Capitală cerul va fi variabil, cu înnorări, mai ales la noapte. Tot atunci avem și condiții de ploaie slabă peste București. Totuși, vântul va sufla slab şi moderat printre blocurile din oraș. Conform meteorologilor, temperatura maximã din cel mai mare oraș al țării se va situa în jurul valorii de 20 de grade. De asemenea, minima va fi de 8-10 grade.

Cum va fi vremea în țară

ANM mai transmite că vremea va fi caldã pentru această perioadă în România, mai ales în sud şi sud-est, mai ales în Muntenia şi Dobrogea unde vom avea chiar și 21 de grade.

Totuși, în cursul zilei de luni, cerul va fi mai mult noros în jumătatea nordică a țării. Aici va ploua pe arii relativ extinse. Totuși, în sud şi sud-est, ploile vor fi pe spaţii mici. De asemenea, noaptea va ploua în toate regiunile sudice, centrale şi estice şi pe alocuri în rest. Mai mult, în Carpaţii Orientali şi pe crestele Carpaţilor Meridionali, adică la munte, vom avea precipitaţiile sub formã de lapoviţã şi ninsoare.

Prognoza meteo pentru București. Orașul este învăluit de ceață. Vreme schimbătoare în Capitală luni

Cookies