Prognoza meteo pentru București. Meteorologii transmit că vremea rămâne instabilă în toată țara

30 mai 2022
466 Afișari
Prognoza meteo pentru București. Meteorologii transmit că vremea rămâne instabilă în toată țara
Prognoza meteo pentru București. Meteorologii transmit că vremea rămâne instabilă în toată țara. Sursa foto: Inquam/ Octav Ganea

Administrația Națională de Meteorologie a transmis prognoza meteo pentru București. Vremea rămâne instabilă în toată țara, iar pe parcursul zilei se vor semnala precipitații.

Prognoza meteo pentru București

Luni, 30 mai 2022, cerul din București va fi variabil, iar temporar vor apărea înnorări. Posibil să apară ploi cu descărcări electrice. Vântul va sufla slab până la moderat.

Temperaturile minime înregistrate în Capitală se încadrează între 14 și 16 grade Celsius. Temperatura maximă se va încadra în jurul valorii de 26-27 grade Celsius, potrivit ANM.

Vreme instabilă în toată țara

În țară, cerul va fi temporar noros, iar local se vor înregistra averse cu tunete și fulgere, mai ales în zonele montane şi submontane. În continuare se vor înregistra cantităţi de apă mai însemnate şi vor apărea și căderi de grindină. Vântul va sufla slab până la moderat. intensificări de scurtă durată ale vântului se vor înregistra în timpul averselor în Delta Dunării.

Temperaturile maxime din România vor fi cuprinse între 20 și 29 de grade Celsius. Valorile minime vor fi cuprinse între 8 și 17 grade Celsius.

Vremea va fi ușor instabilă și la munte. Cerul va fi temporar noros, iar după-amiaza (local) vor apărea averse cu tunete și fulgere. Vântul va sufla moderat, dar vor apărea intensificări de scurtă durată în timpul averselor.

Și pe litoral vremea va fi instabilă în prima parte a zilei de luni, când, se vor înregistra ploi, descărcări electrice, dar şi intensificări temporare ale vântului. Cerul va deveni variabil spre seară când vântul va sufla slab până la moderat.

La mare, temperaturile maxime vor fi cuprinse între 20 și 24 de grade Celsius, iar cele minime vor fi cuprinse între 16 și 17 grade Celsius. Apa mării va avea o temperatură de 15 – 18 grade Celsius.

Cookies