VREMEA

Prognoza meteo pentru București în următoarele zile. Cum va fi vremea în Capitală azi, vineri și în weekend

Prognoza meteo pentru București în următoarele zile. Cum va fi vremea în Capitală azi, vineri și în weekend conform meteorologilor ANM. Se anunță o vreme frumoasă, dar răcoroasă.

Prognoza meteo pentru București în următoarele zile. Cum va fi vremea în Capitală azi, vineri și în weekend

Răcoroasă este termenul folosit cel mai des de meteorologii ANM pentru a prezenta vremea din București în următoarele zile. Prognoza meteo de început de septembrie se anunță cu temperaturi mult mai scăzute față de cele cu care ne-am obișnuit de-a lungul vremii.

Prognoza meteo de joi în București

Joi, potrivit meteorologilor, vremea o să fie răcoroasă, mai ales noaptea şi dimineaţa. În același timp, cerul va fi variabil, cu înnorări temporare pe parcursul zilei. Nu în ultimul rând, vântul va sufla slab şi moderat, iar temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 25 de grade. În timp ce temperatura minimă o să fie de 12-13 grade și chiar mai scăzută în zonele din jurul Bucureștiului. Acolo va ajunge la 10 grade.

Cum va fi vremea vineri în Capitală

Vineri, adică mâine, la fel ca și azi, prognoza meteo spune că vremea în București se va menţine răcoroasă, mai ales dimineaţa şi noaptea. De asemenea, cerul va fi variabil, iar vântul o să sufle slab până la moderat. Între timp, temperatura maximă va fi de 24-25 de grade, în timp ce temperatura minimă ajunge la 10-13 grade, chiar cu valori și mai scăzute de atât în zona periurbanã.

Prognoza meteo de weekend

În weekend, prognoza spune că vremea de sâmbătă o să fie la fel de răcoroasă în cursul dimineții, ca apoi temperaturile să crească și chiar să depășească pe cele din intervalul precedent. Astfel, după valul de răcoare, meteorologii spun că temperaturile din weekend se vor situa în jurul celor normale la început de septembrie. Cu un cer mai mult variabil și vânt care va sufla slab pânã la moderat. Vom avea parte de un weekend frumos. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 26-27 de grade. Minima dimineții de duminicã ajunge la 15 grade. Și chiar mai scãzutã în zona periurbanã, unde există condiții de ceață.

De asemenea, duminică, valorile termice vor fi comparabile cu cele din intervalul precedent, astfel că maxima temperaturii aerului se va situa în jurul a 25 de grade, iar minima va fi de 12-14 grade. Cerul va fi parţial noros, iar spre seară vor fi condiţii de ploi slabe, trecãtoare. Vântul va sufla în general moderat.

Prognoza meteo pentru București în următoarele zile. Cum va fi vremea în Capitală azi, vineri și în weekend


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button