ȘTIRI

Prognoza meteo pentru București în Săptămâna Luminată. Cum va fi vremea în Capitală în zilele următoare

Prognoza meteo pentru București în Săptămâna Luminată. Află aici cum va fi vremea în Capitală în zilele următoare. Conform meteorologilor, vremea va deveni răcoroasă. Totuși, deși valorile termice vor marca o scădere față de ziua precedentă, va fi în continuare caldă pentru această dată.

Prognoza meteo pentru București în Săptămâna Luminată. Cum va fi vremea în Capitală în zilele următoare

Luni,  3 mai, vremea va fi predominant frumoasă și se va menţine caldă pentru această dată, deși valorile termice vor marca o scădere față de ziua precedentă în București. Cerul va fi variabil, iar vântul va avea intensificări trecătoare pe parcursul zilei, apoi va deveni în general slab. Temperatura maximă va fi de 25…26 de grade, iar cea minimă de 7…9 grade, anunță meteoromânia.ro.

Prognoza meteo 4 mai

Vremea se va răci și în regiunile sudice și sud-estice, devenind ușor răcoroasă pentru această dată în toată țara.

În București,  vremea va fi frumoasă și va deveni ușor răcoroasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 20…21 de grade, iar cea minimă de 8…9 grade.

Prognoza meteo 5 mai

Vremea se va încălzi, dar va deveni ușor instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate și vor fi averse, însoțite și de descărcări electrice, local în zonele montane și pe arii mai restrânse în restul teritoriului.

Vremea se va încălzi. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate după-amiaza, când vor fi condiții pentru averse slabe și descărcări electrice, dar mai ales noaptea, când trecător va ploua. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 24 de grade, iar cea minimă va fi de 10…12 grade.

Prognoza meteo 6 mai

Valorile termice vor marca o scădere față de ziua precedentă, astfel încât vremea va fi apropiată de normal din punct de vedere termic în regiunile sudice și va deveni răcoroasă în restul teritoriului. Cerul, variabil, va avea înnorări temporar accentuate și vor fi ploi de scurtă durată ziua în jumătatea de est a țării și pe arii restrânse în rest, iar noaptea izolat, posibil, în nord-vest și în sud-estul extrem.

Vremea va fi apropiată de normal din punct de vedere termic pentru această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări ziua, când vor fi condiții pentru ploi de scurtă durată, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 22…23 de grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 10 grade.

Prognoza meteo pentru București în Săptămâna Luminată. Cum va fi vremea în Capitală în zilele următoare


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button