Prognoza meteo pentru București. De azi se-mpute toamna și vine frigul

28 sept. 2021
626 afișări
Prognoza meteo pentru București. De azi se-mpute toamna și vine frigul
Prognoza meteo pentru București. De azi se-mpute toamna și vine frigul

Prognoza meteo pentru București se schimbă drastic de marți, 28 septembrie. De azi se-mpute toamna și vine frigul în mai toată România. Temperaturile scad brusc, vântul începe să bată cu putere și frigul își face simțită prezența.

Prognoza meteo pentru București. De azi se-mpute toamna și vine frigul

Prognoza meteo de marți, 28 septembrie, anunță ploi cu vânt și temperaturi minime sub media acestei perioade. Mai mult, ANM spune că vremea va fi predominant închisă și se va răci accentuat în special în zonele sudice, estice și centrale, adică și în Capitală.

Prognoza meteo pentru București de marți

Prognoza schimbă foaia în București în aceste zile, motiv pentru care temperaturile scad drastic de la o zi la alta. Mai mult, vom avea parte de o vreme predominant închisă cu posibile ploi slabe și trecătoare pe tot parcursul zilei. Vântul va sufla în general moderat, iar temperatura maximă se situează în jurul valorii maxime de 16-17 grade, cu o minimă de 10-12 grade.

Cum va fi vremea în Capitală miercuri

Pentru București chiar pare să fi venit frigul serios, iar vremea se va menține mai mult rece în aceste zile. Cerul o să fie în continuare mai mult noros, asta cu excepția nopții, atunci când va deveni variabil. Tot mâine, vântul va sufla slab și moderat, iar temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 18-19 grade, cu minime chiar mai scăzute decât azi, în jur  de 8-10 grade Celsius.

Prognoza meteo de joi

Din aceste zile în București chiar se-mpute toamna și vine frigul. Astfel, și joi vremea se va menține mai rece decât în mod normal pentru această perioadă a anului. Meteorologii spun că cerul va avea înnorări pe tot parcursul zilei, însă spre deosebire de marți, probabilitatea de ploaie va fi cu mult mai redusă. De asemenea, vântul va sufla slab și moderat în Capitală. Conform prognozei, temperatura maximă o să fie undeva la 18-19 grade, în timp ce minima ajunge la 8-10 grade.

Cum va fi vremea în preajma weekendului, mai exact vineri

La finalul săptămânii, adică vineri, vremea continuă să fie rece, iar maximele de temperatură se vor situa undeva la 16-17 grade. Mai mult, temperaturile minime scad și mai mult și ajung la 7-9 grade. Meteorologii ANM mai spun că cerul va avea înnorări, iar vântul va sufla în general moderat pe tot parcursul zilei de vineri.

Cookies