Prognoza meteo pentru București. Cum va fi vremea în weekendul 4-5 martie

02 mart. 2023
254 Afișari
Prognoza meteo pentru București. Cum va fi vremea în weekendul 4-5 martie
Prognoza meteo pentru București. Cum va fi vremea în weekendul 4-5 martie | Sursă foto: Facebook-Robert Sorin Negoiță

Chiar dacă a venit primăvara, vremea din București se menține încă rece, inclusiv în weekendul 4-5 martie. Bucureștenii vor avea parte de temperaturi scăzute și vânt moderat.

Temperaturile înregistrate în acest final de săptămână sunt mai scăzute decât normalul acestei perioade.

Prognoza meteo transmisă de ANM

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a transmis care va fi prognoza pentru București în următoarea perioadă. Zilele acestea, bucureștenii trebuie să se îmbrace gros, deoarece temperaturile se mențin scăzute.

Joi

În ceea ce privește ziua de astăzi, ANM anunță că maxima termică ce se va înregistra în Capitală este de 7 grade Celsius. Cerul va fi în mare parte înnorat, iar vântul va avea o viteză medie de 15 km/h.

Pe parcursul nopții, temperatura scade până la minima termică de 3 grade Celsius. Cerul va fi predominant noros și noaptea, iar vântul se mai întețește. Viteza medie va fi de 19 km/h.

Vineri

Ultima zi din săptămâna aduce temperaturi puțin mai ridicate, însă nu cu mult. Maxima termică ce se va înregistra mâine în București este de 9 grade Celsius. Cerul va fi în mare parte noros, iar vântul va avea o viteză medie de 9 km/h.

Noaptea vine cu temperaturi scăzute. Minima termică înregistrată vineri va fi de 2 grade Celsius. Cerul se menține noros, iar vântul rămâne constant, având o viteză medie de 9 km/h.

Cum va fi vremea în București în weekendul 4-5 martie

La final de săptămână, bucureștenii se vor bucura de temperaturi ceva mai ridicate după cum informează meteorologii. Maximele termice înregistrate sâmbătă și duminică vor depăși pragul de 10 grade Celsius.

Sâmbătă

În prima de zi weekend maxima termică din Capitală va fi de 12 grade Celsius. Cerul va fi parțial însorit, iar vântul o să bată moderat. Viteza medie a acestuia va fi de 15 km/h.

Pe timp de noapte temperatura scade considerabil. Minima termică înregistrată va fi de 4 grade Celsius. Cerul va fi senin, iar vântul va avea o viteză medie de 13 km/h.

Duminică

Maxima termică înregistrată va fi tot de 12 grade Celsius, asemenea zile precedente. Cerul va fi parțial însorit. Vântul va avea o viteză medie de 13 km/h.

Noaptea, temperatura scade până la 1 grad Celsius. Cerul se menține parțial înnorat, iar vântul va avea o viteză medie de 13 km/h, după cum anunță meteorologii.

Cookies