Prognoza meteo pentru București. Cum va fi vremea în weekend, potrivit ANM

12 feb. 2022
250 Afișari
Prognoza meteo pentru București. Cum va fi vremea în weekend, potrivit ANM
Prognoza meteo pentru București. Cum va fi vremea în weekend, potrivit ANM. Sursă foto: Unsplash

După ce ultimele zile au adus în Capitală vreme însorită și temperaturi cu mult peste normalul acestei perioade, vremea în București se va răci în weekend.

Deși bucureștenii au avut parte de două zile cu temperaturi de-a dreptul de primăvară, weekendul sosește cu o tendință de răcire, dar și cu intensificări ale vântului ce vor face scăderea temperaturilor și mai simțitoare.

Meteo București. Cum va fi vremea sâmbătă în Capitală

Sâmbătă, vremea în Capitală se va răci simțitor față de ziua precedentă. Mai mult, cerul va prezenta înnorări episodice pe parcursul zilei, însă șansele de precipitații se vor menține reduse. Vântul va sufla slab spre moderat, fiind înregistrate unele intensificări pe alocuri. Maxima se va înregistra între 7 și 9 grade Celsius, în timp ce minima se va situa între -3 și -1 grad, conform ANM.

Vă recomandăm să citiți și:

Prognoza meteo pentru duminică în București

Ziua de duminică aduce continuarea răcirii vremii în Capitală. Cerul va fi temporar noros pe parcursul zilei, existând șanse reduse pentru precipitații ușoare. Vântul va sufla slab până la moderat, iar temperaturile se vor situa între 5-7 grade la amiază și -4 și -2 grade pe parcursul nopții.

Cum se anunță vremea luni în Capitală

Potrivit meteorologilor, ziua de luni va fi una apropiată de normalul perioadei din calendar din punct de vedere al temperaturilor. Cerul va avea înnorări temporare, iar pe parcursul dimineții vor apărea condiții de ceață. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul a 7 grade, iar cea minimă va fi între -2 și -1 grad.

Cookies