Prognoza meteo pentru București. Cum va fi vremea în weekend

04 feb. 2022
220 Afișari
Prognoza meteo pentru București. Cum va fi vremea în weekend
Prognoza meteo pentru București. Cum va fi vremea în weekend | Sursă foto: Pixabay

După cum arată prognoza meteo pentru acest weekend, în Capitală temperaturile vor fi destul de scăzute. De asemenea, nici soarele nu se va arăta foarte mult în zilele ce urmează.

Vremea vineri, 4 februarie, în București

Vremea în București astăzi va rămâne destul de rece, cu temperaturi ce nu vor depăși maxima termică a zilei de 8 grade Celsius, după cum anunță ANM. Cerul va si parțial noros în cursul zilei de astăzi, iar rafalele de vânt vor avea o viteză de 28 de km/h.

Pe parcursul nopții se răcește și mai tare. Temperaturile scad considerabil, ajungând la minima termică de -9 grade Celsius. Cerul va fi ceva mai senin, iar rafalele de vânt se mai domolesc, însă nu cu mult. Acestea vor avea o viteză de 22 de km/h.

Prognoza meteo pentru sâmbătă

Prima zi a weekend-ului ne întâmpină cu temperaturi ceva mai ridicate. Astfel că, temperatura maximă a zilei va ajunge la 12 grade Celsius. Cu toate că se mai încălzește puțin, cerul în București va rămâne variabil. Rafalele de vânt vor avea o viteză de 24 de km/h.

Pe parcursul nopții temperaturile vor fi iar negative. Acestea scad până când ajung la minima termică de -4 grade Celsius. Cerul va fi parțial înnorat dar nu sunt anunțate precipitații. Rafalele de vânt vor avea o viteză de circa 20 de km/h

Prognoza meteo pentru duminică

Duminică vremea va fi puțin mai rece decât sâmbătă în București, însă nu cu mult. După cum ne spun meteorologii temperatura maxima a zilei de duminică va fi de 9 grade Celsius. Cu toate că temperatura se menține scăzută, vom avea parte de un cer parțial însorit. Rafalele de vânt vor avea o viteză de circa 26 de km/h.

Pe timpul nopții minima termică scade până la -3 grade Celsius, iar cerul se va înnora accentuat. Vântul o sa bată și el destul de puternic. Rafalele de vânt vor avea o viteză de circa 24 de km/h.

Cookies