Prognoza meteo pentru București. Cum va fi vremea în weekend

18 feb. 2022
239 Afișari
Prognoza meteo pentru București. Cum va fi vremea în weekend
Prognoza meteo pentru București. Cum va fi vremea în weekend

În acest sfârșit de săptămână vremea se menține frumoasă în Capitală. Chiar dacă vântul bate cu putere, temperatura rămâne ridicată, peste normalul perioadei. Prima zi a weekendului ne întâmpină și ea cu vreme de primăvară, însă duminică vom avea parte de precipitații slabe. Iată care este prognoza meteo completă pentru București, în acest weekend.

Prognoza meteo pentru București

Astăzi vremea în București va fi frumoasă, ca de primăvară. Temperatura maxima a zilei va ajunge la 14 grade Celsius, conform ANM. Cu toate că temperatura se menține ridicată, așa cum a fost toată săptămâna, astăzi vântul o sa bată destul de puternic. Rafalele de vânt vor avea o viteză medie de 59 de km/h. Cerul va fi parțial însorit și nu vom avea parte de precipitații.

Pe parcursul nopții minima termică va ajunge la 7 grade Celsius, iar cerul va fi senin în mare parte. Rafalele de vânt se mai domolesc și ele și ajung la 24 de km/h.

Vremea în Capitală în weekend

Sâmbătă

În prima zi a weekendului vom avea parte de vreme extrem de bună pentru plimbări în parc sau prin oraș. Temperatura maximă a zilei va fi de 16 rade Celsius, iar cerul va fi variabil. Rafalele de vânt vor ajunge la 24 de km/h. Nici sâmbătă nu va ploua în București.

Pe parcursul nopții temperatura scade considerabil, ajungând la 0 grade Celsius, iar cerul va fi în mare parte înnorat. Rafalele de vânt vor avea o viteză medie de 15 km/h.

Duminică

Duminică se strică vremea, după cum ne anunță Administrația Națională de Meteorologie. Vom avea parte de un cer noros și de precipitații slabe. Temperatura scade și ea, astfel că maxima zilei va fi de 10 grade Celsius. Rafalele de vânt vor avea o viteză medie de 22 de km/h.

În noaptea de duminică spre luni, minima termică scade până la pragul de 4 grade Celsius. Cerul se va menține și el înnorat, însă rafalele de vânt se domolesc și ajung la o viteză medie de 15 km/h.

 

 

Cookies