Prognoza meteo pentru București. Cum va fi vremea în săptămâna 14-18 februarie

14 feb. 2022
133 Afișari
Prognoza meteo pentru București. Cum va fi vremea în săptămâna 14-18 februarie
Prognoza meteo pentru București. Cum va fi vremea în săptămâna 14-18 februarie

Primăvara se aproprie, iar vremea începe și ea să reflecte același lucru. Săptămâna aceasta în București vom avea parte de vreme frumoasă și de temperaturi ridicate.

Vremea astăzi în Capitală

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru această săptămână, atât pentru București cât și pentru restul țării. În prima zi a acestei săptămâni, în Capitală, vremea va fi destul de frumoasă. Cu toate că cerul este parțial noros, temperatura maximă a zilei va fi de 8 grade Celsius.  Viteza vântului va ajunge la 9 metri pe secundă.

Pe parcursul nopții temperatura scade destul de mult, ajungând sub 0 grade Celsius. Astfel minima termică a zilei va fi de -4 grade Celsius. Chiar dacă noapte va fi frig, cerul va fi în mare parte senin.

Prognoza meteo pentru restul săptămânii

Marți

Marți temperaturile cresc și vom avea parte de o zi caldă. Maximă termică a zilei ajunge la 12 grade Celsius. Cerul va fi în mare parte însorit, iar viteza vântului ajunge la 5 metri/secundă. Pe parcursul nopții temperatura scade și ajunge la minima termică de -3 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros.

Miercuri

Miercuri, 16 februarie, temperaturile cresc peste normalul perioadei. Vremea va fi însorită, iar maxima termică a zilei va fi de 15 grade Celsius. Cerul va fi în mare parte senin și viteza vântului ajunge la 5 metri/secundă. Cu toate că ziua avem parte de vreme de primăvară, pe parcursul nopții temperaturile rămân negative. Minima termică va fi de -3 grade Celsius, iar cerul va fi în mare parte senin.

Joi

La fel ca și în ziua precedentă temperatura rămâne ridicată în București. Maxima termică a zilei va fi de 15 grade Celsius. Cerul va fi în mare parte senin cu, iar viteza vântului sa fi de 3 metri pe secundă. Noaptea de joi, 17 februarie, este prima din această săptămână în care temperatura nu mai scade sub 0 grade Celsius. Astfel că, minima termică va fi de 1 grad Celsius, iar cerul va fi în mare parte înnorat.

Vineri

Ultima zi a acestei săptămâni va fi si cea mai călduroasă, pregătindu-ne de weekend. Temperatura ajunge la maxima de 17 grade Celsius, mult peste normalul acestei perioade. Cu toate că temperatura sa vi crescută cerul va fi în mare parte noros. Viteza vântului va ajunge la 11 metri pe secundă.

În timpul nopții temperatura scade, dar nu va fi negativă. Minima termică a zilei va fi de 4 grade Celsius, iar cerul se menține înnorat.

 

Cookies