Prognoza meteo pentru București. Cum va fi vremea în săptămâna 10-14 octombrie

10 oct. 2022
217 Afișari
Prognoza meteo pentru București. Cum va fi vremea în săptămâna 10-14 octombrie
Prognoza meteo pentru București. Cum va fi vremea în săptămâna 10-14 octombrie / Sursă foto: b365.ro

Vremea se menține frumoasă și în săptămâna 10-14 octombrie în București, după cum anunță ANM. În Capitală vor fi înregistrate maxime de 20-21 de grade Celsius.

Prognoza meteo pentru București

Astăzi, în prima zi a acestei săptămâni bucureștenii vor avea parte de vreme bună, de cer senin și de temperaturi ridicate pentru perioada din an în care ne aflăm.

Astfel că, maxima termică a zilei de luni va fi de 20 de grade Celsius, iar cerul va fi parțial însorit. Vântul o sa bată moderat, viteza medie a acestuia fiind de 15 km/h.

Pe timpul nopții se lasă frigul peste Capitală. Minima termică ce va fi înregistrată în aceasta seară este de 13 grade Celsius. Cerul va fi în mare parte înnorat, iar vântul o să bată slab. Viteza medie a acestuia va fi de 9 km/h.

Cum va fi vremea în săptămâna 10-14 octombrie

Marți 

Maxima termică ce va fi înregistrată este de 21 de grade Celsius. Cerul va fi în mare parte înnorat, iar vântul o sa bată slab. Viteza medie va fi de 9 km/h.

Pe timpul serii temperatura scade considerabil și ajunge la doar 8 grade Celsius. Cerul se va însenina peste noapte, iar vântul o sa bată slab. Viteza medie va fi de 7 km/h.

Miercuri 

Mijlocul săptămânii vine cu ploi, conform prognozei transmise de ANM. Astfel că, vom avea parte de precipitații slabe în anumite zone din Capitală. Temperatura maximă va fi de 20 de grade Celsius. Cerul va fi variabil, iar vântul o sa bată moderat. Viteza medie va de 11 km/h.

Pe timpul nopții, temperatura scade până la 11 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, iar vântul o să bată moderat. Viteza media va fi de 10 km/h.

Joi

Joi, cerul va fi însorit în București. Temperatura maximă va fi de 21 de grade Celsius. Vântul o să bată slab, viteza medie fiind de 9 km/h.

Pe parcursul nopții, temperatura scade până la 9 grade Celsius. Cerul va fi noros, iar vântul o sa bată slab. Viteza medie va fi tot de 9 km/h.

Vineri 

Ultima zi din săptămână vine cu temperaturi de 21 de grade Celsius. Cerul va fi variabil, iar vântul o să bată moderat, viteza medie va fi de 13 km/h.

Seara, temperatura scade considerabil în oraș. Minima termică a zilei va fi de 9 grade Celsius. Cerul va fi înnorat, iar vântul va avea o viteză medie de 9 km/h.

Cookies