Prognoza meteo pentru București. Cum va fi vremea în acest weekend

18 mart. 2022
320 Afișari
Prognoza meteo pentru București. Cum va fi vremea în acest weekend
Prognoza meteo pentru București. Cum va fi vremea în acest weekend

Cu toate că a venit primăvara de ceva timp, vremea nu reflectă anotimpul în care ne aflăm. Nici în acest weekend lucrurile nu par să stea mai bine ca pana acum. Astfel că, nu vom avea parte de un sfârșit de săptămână prea însorit în București.

Prognoza meteo pentru ziua de vineri

Ultima zi a acestei săptămâni ne întâmpină din păcate cu temperaturi la fel de scăzute ca și până acum. Cu toate că cerul va fi în mare parte senin în Capitală, afara va fi frig.

Conform ANM (Administrația Națională de Meteorologie) maxima termică a zilei va fi de doar 6 grade Celsius. Vântul va avea o viteză medie de 15 km/h, iar cerul va fi predominant senin. Pe parcursul nopții temperatura scade sub pragul de 0 grade Celsius și ajunge la valori negative. Astfel că, minima termică va fi de -4 grade Celsius, iar cerul va fi parțial noros. Vântul se mai domolește și va avea o viteză medie de 9 km/h.

Cum va fi vremea în București în acest weekend

Weekendul acesta vremea se menține rece în București. Temperatura nu va depăși nici sâmbătă și nici duminică pragul de 10 grade Celsius. Nu este tocmai weekendul perfect pentru plimbări în parc, așa că va recomandăm activități în interior.

Sâmbătă

În prima zi de weekend temperatura maxima ajunge la doar 6 grade Celsius, iar cerul va fi în mare parte din zi înnorat. Vântul va sufla cu o viteză medie de 17 km/h. Pe parcursul nopții temperatura scade și devine negativă, minima termică a zilei va ajungând la -4 grade Celsius. Cerul va fi în mare parte senin,  iar vântul va sufla cu o viteză medie de 11 km/h pe timpul nopții.

Duminică

Duminică temperatura mai crește puțin, însă nu cu mult. Maxima termică a zilei va ajunge la 8 grade Celsius și vom avea parte de un cer parțial însorit. Vântul va avea o viteză medie de 19 km/h. În cursul nopții, ca și în ziua precedentă, temperatura rămâne negativă. Minima termică va ajunge la -3 grade Celsius, iar cerul va fi parțial noros. Vântul va sufla puternic.

Cookies