Prognoza meteo pentru București. Cum va fi vremea în acest weekend

01 apr. 2022
396 afișări
Prognoza meteo pentru București. Cum va fi vremea în acest weekend
Prognoza meteo pentru București. Cum va fi vremea în acest weekend | Sursă foto: Agerpres

După câteva zile de căldură și de soare, se pare că vremea începe iar să se strice. Chiar dacă părea că primăvara s-a instalat complet, weekend-ul acesta prognoza meteo arată vremea din București nu va fi tocmai însorită.

Prognoza meteo pentru București

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza specială pentru București. Conform acesteia, din după-amiaza acestei zile va crește posibilitatea de a avea parte de adverse, descărcări electrice și intensificări ale vântului.

Cu toate că astăzi, 1 aprilie 2022, va fi o zi înnorată și ploioasă, temperatura maximă a zilei va fi de 25 de grade Celsius. Vântul o sa bată moderat, ajungând la viteza de 19 km/h. În timpul nopții minima termică ajunge la 11 grade Celsius și vom avea parte ce câteva adverse. Vântul o sa bata cu putere, ajungând la viteza de 33 de km/h.

Cum va fi vremea în acest weekend

Ziua de sâmbătă

Prima zi a weekend-ului ne întâmpina și ea cu vreme destul de posomorâtă. Cerul va fi în mare parte noros și vom avea parte de ploaie slabă. Cu toate astea, temperatura maximă a zilei ajunge la 23 de grade Celsius. Vântul o sa bata cu putere, atingând viteza de 26 de km/h.

Pe parcursul nopții temperatura scade considerabil, însă rămâne pozitivă. Minima termica a zilei va fi de 7 grade Celsius. Vom avea parte de adverse și peste noapte, iar vântul o sa bata puternic, ajungând la 35 de km/h.

Ziua de duminică

Duminică ploile se opresc în București, însă și temperaturile încep să scadă. Cerul va fi variabil, iar temperatura maxima va ajunge la doar 14 grade Celsius. Vântul o sa bata moderat și va atinge viteza de 19 km/h. În timpul nopții minima termică scade până la 7 grade Celsius, iar vântul bate slab având viteza medie de doar 2 km/h.  Cerul va fi în mare parte senin pe timp de noapte.

Cookies