Prognoza meteo pentru București. Cum va fi vremea în această săptămână

28 mart. 2022
276 Afișari
Prognoza meteo pentru București. Cum va fi vremea în această săptămână
Prognoza meteo pentru București. Cum va fi vremea în această săptămână | Sursă foto: Inquam Photos

Într-un final primăvara se arată și temperatura din București începe să crească. Săptămâna aceasta putem renunța la hainele groase de iarna. După cum ne indică prognoza meteo, vom avea parte de vreme frumoasă, cu mult soare.

Prognoza meteo pentru ziua de luni

Într-un final a venit primăvara și în Capitală. Astăzi avem parte de o zi cu soare și căldura. Conform Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), în București cerul va fi în mare parte senin, iar temperatura maxima a zile va ajunge la 19 grade Celsius. Vântul o să bată slab, atingând viteza de 7 km/h.

Pe parcursul nopții temperatura scade considerabil, însă rămâne pozitivă. Minima termică a zile va fi de 4 grade Celsius. Cerul pe timpul nopții va fi parțial noros, iar vântul bate puternic, atingând viteza de 22 km/h.

Cum va fi vremea în această săptămână în București

Marți

Ziua de marți ne întâmpina și ea cu vreme caldă. Temperatura va atinge valoarea maximă de 23 de grade Celsius, iar cerul va fi variabil. Vântul o sa bată slab și moderat, atingând viteza maximă de 5 km/h. Pe parcursul nopții temperatura scade, minima termică a zile ajungând la 5 grade Celsius, cu un cer senin. Vântul o sa bată slab, atingând viteza de 9 km/h.

Miercuri

Miercuri vor avea parte de un cer însorit și de vreme la fel de caldă că în zilele precedente. Maxima termică a zilei va ajunge la 23 de grade Celsius, iar vântul va avea o viteză medie de 15 km/h. Pe timpul nopții temperatura va fi mai ridicată decât în restul zilelor. Minima termică a zilei va fi de 7 grade Celsius, iar cerul va fi parțial noros. Pe parcursul nopții vântul o să bată cu putere, atingând viteza de 24 km/h.

Joi

Joi va fi cea mai caldă zi din această săptămână, cu o maximă termică de 24 de grade Celsius în București. Cu toate astea cerul va fi în mare parte înnorat. Vântul bate slab și moderat, atingând o viteză medie de 13 km/h. Noapte temperatura scade până la 10 grade Celsius, iar cerul se înseninează. Vântul bate slab, cu o viteză medie de 11 km/h.

Vineri

Ultima zi de a acestei săptămâni ne aduce ceva precipitații, după cum informează ANM. Astfel că, deși temperatura se menține ridicată, este indicat să ne îmbrăcăm mai gros și să luam cu noi o umbrelă. Maxima termică a zilei va fi de 23 de grade Celsius, iar cerul va fi în mare parte înnorat. Pe timpul nopții  temperatura scade până la 12 grade Celsius, iar vântul bate cu putere, atingând o viteză medie de 32 km/h.

 

Cookies