VREMEA

Prognoza meteo pentru București. Cum va fi vremea de astăzi până în weekend în Capitală

Vezi mai jos prognoza meteo pentru București proaspăt scoasă din cuptorul ANM. Dacă vă întrebați cum va fi vremea de astăzi până în weekend în Capitală vă spunem noi: prea rece pentru această perioadă.

După cum era de așteptat, ținând cont de ultimele zile, prognoza meteo din perioada următoare arată că vremea se menţine rece, atât în Capitală, cât și în țară. Meteorologii vorbesc despre  temperaturi sub mediile multianuale caracteristice aceste perioade. Mai mult, în această perioadă va ploua în regiunile vestice şi nord-vestice şi chiar parţial în cele sud-estice, mai transmite ANM.

Cum va fi vremea astăzi, adică joi, 30 septembrie, în București

Astăzi, în București, vremea va fi mai rece decât de obicei pentru acestă perioadă de final de septembrie. Mai mult, o să avem o vreme mohorâtă, cu un cer plin de nori. Totuși, chiar dacă vom avea o priveliște gri pe parcursul zilei, probabilitatea de ploi este totuși redusă, ne asigură meteorologii. De asemenea, vântul va sufla slab şi moderat, cu o temperatură maximă de 17-19 grade și minime de doar 7-9 grade.

Prognoza meteo de vineri vine cu minime de doar 5 grade

Vineri, vremea va fi în continuare rece, chiar foarte rece am putea spune, cu valori termice, mai ales în perioada nopții, într-o adevărată scădere față de intervalul precedent. Astfel, temperatura maximã va fi de 17-18 grade, în timp ce minima coboară spre 5-7 grade și chiar uşor mai scăzută în zona periferică. De asemenea, cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat.

Cum va fi vremea în weekend

Sâmbătă, în București, regimul termic, comparabil cu al zilei precedente, va fi caracterizat de valori mai mici decât cele normale la aceastã dată. Vom avea o temperatura maximă de 17-18 grade, iar minima rămâne la 5-7 grade. Mai ales în prima parte a zilei vor fi înnorări şi trecător posibile burniţe. Ulterior, cerul se va degaja spun meteorologii. Vântul va sufla slab şi moderat.

Prognoza meteo de duminică arată că vremea va fi puțin mai frumoasã şi se va încălzi uşor. Cerul va fi senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximã va fi de 19-20 de grade, o adevărată bogăție călduroasă, iar minima ajunge la 6-7 grade.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button