VREMEA

PROGNOZA METEO pentru Bucureşti. Cum va fi vremea de 1 DECEMBRIE în Capitală

VREMEA ÎN BUCURESTI MIERCURI: Vremea se va menţine mai rece decât în mod obişnuit la sfârşitul lunii noiembrie. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 3 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări îndeosebi în a doua parte a nopţii, când vor fi condiţii de ceaţă. Vântul va sufla slab si moderat.

VREMEA ÎN BUCURESTI JOI: Valorile termice se vor menţine mai scăzute decât mediile climatologice specifice acestei perioade. Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla slab si moderat. Temperatura maximă va fi în jurul a 4 grade. Dimineaţa şi noaptea vor fi condiţii de ceaţă.

VREMEA ÎN BUCURESTI VINERI: Valorile termice diurne vor continua să crească. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare, iar vântul va avea intensificări, cu precădere în cursul zilei. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 9 grade.

PROGNOZA METEO MIERCURI. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -3 grade în depresiuni si 4 grade în Oltenia. Cerul va fi variabil, cu înnorări îndeosebi noaptea, când în zona montană, dar local şi în regiunile vestice, nordice şi centrale va ninge în general slab. Vântul va sufla slab si moderat, cu intensificări în special în zona înaltă de munte, unde va spulbera sau va viscoli zăpada. În sudul şi sud-estul teritoriului, spre dimineaţă, vor fi conditii de ceată.

PROGNOZA METEO JOI. Deşi valorile termice vor marca o crestere fată de ziua precedentă în cea mai mare parte a tării, ele se vor menţine sub mediile climatologice specifice acestei perioade. Astfel, temperaturile maxime vor fi cuprinse între -2 grade în estul Transilvaniei si 6 grade în Oltenia. La munte, în vestul, centrul si nordul teritoriului, cerul va fi mai mult noros si, îndeosebi în partea a doua a zilei şi noaptea vor fi precipitatii sub formă de ninsoare, iar în Banat şi Crisana, trecător şi sub formă de lapovită si ploaie, favorizând producerea de polei. Pe arii restrânse, îndeosebi în zona montană, cantităţile de apă vor fi mai însemnate. În celelalte regiuni, înnorările vor fi temporare si doar izolat va ninge slab. Vântul va avea intensificări în zona de munte, unde va viscoli si spulbera zăpada, dar temporar si la cote mai reduse si în regiunile vestice, sud-vestice si centrale. Dimineaţa şi noaptea, în sudul şi sud-estul teritoriului, vor fi condiţii de ceaţă.

PROGNOZA METEO VINERI. Valorile termice diurne vor continua să crească în majoritatea regiunilor, exceptând cele nord-estice unde vor fi în scădere usoară. În vestul, centrul si nordul tării, cerul va avea înnorări si, mai ales în cursul zilei, temporar se vor semnala precipitatii mixte în zonele joase si sub formă de ninsoare în cele înalte. Izolat se va forma polei. În restul teritoriului, înnorările vor fi temporare şi precipitatii slabe se vor semnala doar pe arii restrânse. Vântul va avea intensificări în toate regiunile, iar la munte va sufla tare si va viscoli si spulbera zăpada. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -1 grad în estul Transilvaniei si 10 grade în sudul Munteniei.

TENDINTA

SAMBATA – Valorile termice vor marca o scădere usoară fată de ziua precedentă în cea mai mare parte a tării. Astfel, temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între -1 si 7 grade. În regiunile vestice, nordice si centrale, cerul va avea înnorări temporare si pe arii restrânse va ninge slab. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, cu înnorări spre seară şi noaptea, când vor fi posibile precipitaţii mixte. Vântul va fi moderat, cu intensificări la munte, unde va viscoli si spulbera zăpada, iar la cote mai reduse vor fi intensificări si în sudul, centrul si estul tării.

DUMINICA si LUNI – Valorile termice vor fi usor mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă. Trecător se vor semnala precipitaţii în general slabe cantitativ, la început în regiunile sudice, apoi mai ales în nordul, nord-estul si centrul tării.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button