Prognoza meteo pentru București. Ce temperaturi se înregistrează la orele amiezii

15 nov. 2021
119 Afișari
Prognoza meteo pentru București. Ce temperaturi se înregistrează la orele amiezii
Prognoza meteo pentru București. Ce temperaturi se înregistrează la orele amiezii

Cum va fi vremea în București, la început de săptămână? Indiciu: dimineața este mohorâtă, dar nu este atât de frig pe cât ne așteptam. Avem chiar și condiții de burniță.

Prognoza meteo pentru București. Ce temperaturi se înregistrează la orele amiezii în Capitală, luni, 15 noiembrie 2021.

Prognoza meteo pentru București

În Capitală va persista nebulozitatea de nivel jos, iar trecător vor apărea condiții de burniță. Vântul va fi prezent și va sufla moderat.

Dimineață, la ora 7, erau 7,5 grade Celsius. Astăzi, la orele amiezii, se vor înregistra temperaturi între 9 și 10 grade Celsius.

Vremea se menține închisă, mai ales în sudul și estul României, unde va persista nebulozitatea de nivel jos, iar trecător vor apărea ploile slabe și vor apărea condiții de burniță.

Ce temperaturi se înregistrează la orele amiezii

Vremea se menține predominant frumoasă în restul teritoriului. Cerul va fi senin, iar dimineața, izolat, se va semnala ceața. Vântul va sufla slab până la moderat. Intensificări ale vântului vor fi în sudul Banatului, temporar, iar la rafală viteza va depăși 55 – 65 de kilometri pe oră.

Temperaturile maxime din țară se vor încadra între 6 și 13 grade Celsius. Temperaturile minime se vor încadra între -3 grade Celsius și 7 grade Celsius.

La munte, cerul se menține senin în Carpații Occidentali. În restul teritoriului, în cea mai mare parte a zilei, cerul va fi înnorat. Izolat, în reprize scurte, noaptea, mai ales în vestul Carpaților Meridionali, sunt posibile precipitații slabe mixte. Vântul va sufla slab până la moderat. Intensificări ale vântului, temporare, vor apărea în a doua parte a zilei, în partea de sud a Carpaţilor Occidenali şi pe suprafeţe mici în zona Carpaţilor Meridionali.

Atât dimineața, cât și noaptea, vor apărea condiții de ceață pe văi și în depresiuni.

Cod galben de ceață

ANM a emis o avertizare nowcasting de tip Cod Galben pentru județul Botoșani, valabilă de la ora 7:30 până la ora 10:00. Local, se va semnala ceață, care va reduce vizibilitatea local sub 200 de metri, iar izolat sub 50 de metri.

De asemenea, o avertizare de tip Cod Galben a fost emisă de la ora 7:10 până la ora 10:00 pentru: Județul Alba: zona joasă; Județul Mureş: Târgu Mureș, Târnăveni, Luduș, Iernut, Sângeorgiu de Mureș, Sarmașu, Ungheni, Band, Sâncraiu de Mureș, Adămuș, Pănet, Cristești, Ceuașu de Câmpie, Mica, Crăciunești, Gănești, Bahnea, Glodeni, Râciu, Sânpaul, Sântana de Mureș, Zau de Câmpie, Valea Largă, Sânpetru de Câmpie, Chețani, Gheorghe Doja, Suplac, Miheșu de Câmpie, Sânger, Ogra, Cuci, Iclănzel, Șăulia, Cucerdea, Bogata, Pogăceaua, Șincai, Corunca, Ațintiș, Grebenișu de Câmpie, Mădăraș, Crăiești, Băla, Bichiș, Tăureni, Papiu Ilarian; Județul Harghita: zona depresionară; Județul Sibiu: Sibiu, Săliște, Ocna Sibiului, Miercurea Sibiului, Loamneș, Orlat, Cristian, Păuca, Șura Mică, Apoldu de Jos, Ludoș. Se va semnala ceață care determină scăderea vizibilităţii, local sub 200 m, izolat sub 50 m, ce va favoriza în funcție și de condițiile locale formarea ghețușului.

Cookies