Prognoza meteo pentru București anunță o zi călduroasă și însorită. Nu putem spune însă același lucru și despre zilele următoare însă, potrivit ANM

24 aug. 2021
228 Afișari
Prognoza meteo pentru București anunță o zi călduroasă și însorită. Nu putem spune însă același lucru și despre zilele următoare însă, potrivit ANM
Prognoza meteo pentru București anunță o zi călduroasă și însorită. Nu putem spune însă același lucru și despre zilele următoare însă, potrivit ANM. Sursa foto: Hello Hotels

Prognoza meteo pentru București anunță o zi însorită, cu temperaturi normale pentru o zi de vară, însă nicidecum caniculare. Administrația Națională de Meteorologie anunță însă că după ziua de marți urmează o perioadă instabilă în București, presărată cu averse și perioade de înnorare accentuată.

Prognoza meteo pentru București prevestește o zi călduroasă de marți, însă cu temperaturi normale pentru luna august, nicidecum caniculare, deși există posibilitatea apariției disconfortului termic accentuat, mai ales în zonele aglomerate ale Capitalei.

Potrivit administrației Naționale de Meteorologie, după ziua de astăzi urmează câteva zile cu temperaturi puțin mai scăzute, dar și cu furtuni, precipitații și descărcări electrice, transmite ANM.

Cum va fi vremea marți în București

Marți în București vremea se va menține frumoasă, cu soarele pe cer în cea mai mare parte a zilei, eventualele înnorări fiind trecătoare, iar șansele de ploaie fiind aproape nule. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi 32 – 33 de grade, iar cea minimă de 16 – 19 grade. Între timp, în vestul, centrul și nordul țării vremea se va răci și va deveni instabilă, iar aversele torențiale, descărcările electrice și vijeliile nu vor întârzia să apară.

Prognoza meteo București pentru miercuri

Mâine în București vremea va deveni în general instabilă, cu regim termic agreabil, fiind nici prea cald, nici prea frig, însă atmosfera se va putea modifica pe parcursul zilei, în special în a doua jumătate a zilei.

Înnorările se vor accentua treptat și mai ales spre seară și noaptea vor fi averse, descărcări electrice şi, posibil, intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă, în scădere ușoară față de intervalul precedent, se va situa în jurul valorii de 30 de grade, iar cea minimă va fi de 17 – 18 grade.

Vremea în Capitală pentru joi

Joi, în București, vor fi înnorări temporare și, mai ales în prima parte a zilei, vor fi condiții să plouă, vremea fiind în concordanță cu cea din după-amiaza și seara zilei de miercuri.  Cerul se va degaja treptat însă, pe parcurs ce ne vom apropia de orele amiezii. Vântul va sufla în moderat pe arii extinse. Valorile termice vor fi în scădere față de intervalul anterior, astfel încât temperatura maximă se va situa în jurul a 27 de grade, iar cea minimă va fi de 14 – 16 grade.

Cookies