Prognoza meteo pentru București anunță încă o zi fierbinte. ANM ne spune că valul persistent de căldură nu vrea să plece

17 aug. 2021
172 afișări
Prognoza meteo pentru București anunță încă o zi fierbinte. ANM ne spune că valul persistent de căldură nu vrea să plece

Prognoza meteo pentru București anunță o zi cu adevărat fierbinte în următoarele ore. Adiministrația Națională de Meteorologie ne spune că valul persistent de căldură nu vrea să plece în următoarele zile așa că avem parte în continuare de caniculă.

Prognoza meteo pentru București anunță încă o zi de marți fierbinte, cum au fost multe în această vară. ANM ne spune că valul persistent de căldură nu vrea să plece și ne conduce spre temperaturi extrem de ridicate și disconfort termic prelungit, transmite ANM.

Cum va fi vremea marți în București

Astăzi, în București, canicula şi disconfortul termic accentuat își vor face prezența și vor persista consistent. Acesta este și motivul pentru care temperatura maximă va sta în jurul a 37 de grade Celsius. De asemenea, cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab, așa că șansele de răcoare sunt minime. Totuși, spre sfârșitul zilei, temporar cerul se va înnora și va crește probabilitatea de instabilitate atmosferică cu ploi și descărcări electrice. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 17 și 20 de grade, anunță Administrația Națională de Meteorologie.

Vezi aici Cum putem suporta mai ușor căldura. Sfaturi pentru zilele toride de vară

Prognoza meteo București pentru miercuri

Mâine în București vremea schimbă foaia. Miercuri, regimul termic se va pondera, adică o să fie mai răcoare, însă vremea va fi în general instabilă. Mai ales în jurul prânzului, vor exista perioade în care se vor semnala averse, descărcări electrice şi intensificări ale vântului. Mai mult, ploile vor avea caracter torenţial, vom avea cantităţi importante de apă și chiar posibile vijelii şi grindină. În timp ce temperatura maximă va fi de 30-32 de grade Celsius, cele minime se vor duce spre 15-17 grade.

Vremea în Capitală pentru joi

Joi revenim în București la o vreme în general frumoasă, care va avea și un regim termic agreabil, fiind nici prea cald, nici prea frig. Cu toate că cerul o să fie noros pe timpul zilei, șansele de ploaie sunt extrem de reduse. Unde mai pui că se va însenina mai târziu. Temperatura maximă se duce spre 29 de grade și cea minimă de 16-17 grade. Noaptea spre dimineață vor fi și condiții de ceață în zonele din jurul Capitalei.

Prognoza meteo pentru București anunță încă o zi fierbinte. ANM ne spune că valul persistent de căldură nu vrea să plece

Cookies