Prognoza meteo pentru 4 săptămâni. Luna iunie nu va fi așa cum ne doream

04 iun. 2021
197 Afișari
Prognoza meteo pentru 4 săptămâni. Luna iunie nu va fi așa cum ne doream

Prognoza meteo pentru 4 săptămâni. Luna iunie nu va fi așa cum ne doream. Meteorologii transmit că vom avea parte de temperaturi mai scăzute decât de obicei, iar ploile vor fi nelipsite.

Meteorologii au transmis prognoza meteo pentru 4 săptămâni. Temperaturile lunii iunie vor fi mai scăzute decât de obicei. Abia la începutul lunii iulie se vor apropia de normalul perioadei.

Prognoza meteo pentru 4 săptămâni

În săptâmâna 07-14 iunie, ANM transmite că valorile termice se vor situa ușor sub cele specifice acestei perioade, în cea mai mare parte a țării.

Va ploua mai mult decât de obiceii în regiunile sud-vestice, în zona Carpaților Meridionali, dar și în zona Dobrogei, dar în vestul, nord-vestul și în centrul teritoriului, regimul pluviometric va fi deficitar. În rest, cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Te-ar mai putea interesa și: Evenimente în București în weekendul 5-6 iunie, primele libere în marea relaxare. Ce poți face zilele acestea noroase în Capitală

Luna iunie nu va fi așa cum ne doream

În săptămâna 14-21 iunie, temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai coborâte decât cele normale pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.

Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în regiunile sudice și sud-estice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

În săptămâna 21-28 iunie, meteorologii estimează că temperaturile medii ale aerului vor fi ușor mai coborâte decât cele normale pentru această săptămână, pe întreg teritoriul țării.

Regimul pluviometric estimat pentru această perioadă, va fi local excedentar în jumătatea nordică a țării, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

În săptămâna 28 iunie- 05 iulie, mediile valorilor termice vor fi ușor mai coborâte decât cele specifice acestei perioade, în regiunile sud-estice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

Cookies