PROGNOZA METEO pe trei zile. Vremea se va răci uşor

de:
02 nov. 2016
0 Afișari
PROGNOZA METEO pe trei zile. Vremea se va răci uşor

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI JOI. temperaturile scad uşor şi în Capitală şi regimul termic se apropie de cel normal la început de noiembrie. Ziua şi în prima parte a nopţii cerul va fi înnorat şi temporar va ploua slab, iar vântul va sufla cel mult moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 11 grade.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI VINERI. În Bucureşti, cerul va fi temporar noros, dar nu va ploua. Vântul va sufla slab până la moderat, iar în termometre nu se adună mai mult de 10…11 grade.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI SÂMBĂTĂ. În Bucureşti, vremea se va încălzi faţă de intervalul precedent. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare, dar şi condiţii de ceaţă dimineaţa. Vântul va sufla cel mult moderat, iar temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 13 grade.

ÎN ŢARĂ

PROGNOZA METEO. Joi, temperaturile vor scădea față de ziua precedentă şi se vor apropia de cele normale pentru această perioadă. Maxime se vor încadra între 6 grade în estul Transilvaniei şi 14 grade în sudul Munteniei şi în Dobrogea. În jumătatea sudică a ţării, cerul va fi mai mult noros peste zi, dar şi în prima parte a nopţii, când pe arii relativ extinse va ploua slab. În zona de munte, local vor cădea precipitaţii mixte. În regiunile nordice, înnorările vor fi temporare şi va ploua doar pe arii restrânse. Vântul va sufla cu intensificări la munte, dar temporar şi cu viteze mai reduse şi în celelalte zone.

PROGNOZA METEO. Vineri, ziua începe cu temperaturi sub pragul îngheţului în vest în nord şi în centru unde va fi brumă, dar izolat va fi şi ceaţă în zonele joase. Şi peste zi, în cea mai mare parte a ţării, valorile termice vor fi mai coborâte decât mediile multianuale specifice acestei perioade. Maximele se vor situa în general între 5 grade în depresiunile din estul Transilvaniei şi cel mult 12 grade în Lunca Dunării. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare în prima parte a intervalului în zona montană și în sud-est, unde însă doar izolat vor fi posibile precipitații slabe, mai ales ninsoare la munte și ploaie în rest. Vântul va sufla slab și moderat.

PROGNOZA METEO. Sâmbătă în zori va fi frig pătrunzător şi brumă în vest, în nord şi în centru, unde minimele vor fi până în jur de -8 grade, în sud şi în est în zonele joase va fi ceaţă. În cursul zilei însă vremea va fi în general frumoasă, temperaturile cresc în toate regiunile aşa că va fi cald pentru această dată în partea de vest a ţării. Maximele se vor situa în general între 7 grade în estul Transilvaniei şi 17 grade în Banat. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări ziua în regiunile estice şi sudice, dar numai izolat va ploua slab în Dobrogea şi Bărăgan. Noaptea, nebulozitatea se va extinde treptat şi va cuprinde vestul, sud-vestul, nordul şi parţial centrul teritoriului, iar ploi slabe vor cădea local în Banat, Crişana şi Maramureş şi izolat în Transilvania, nordul Moldovei şi, posibil, în Oltenia. Vântul va sufla cu intensificări în zona montană înaltă.

PROGNOZA METEO. Duminică, temperaturile continuă să crească şi vremea va deveni mult mai caldă decât ar fi normal în regiunile vestice şi sudice, cu maxime în general între 10 şi 20 grade. Cald pentru această perioadă va fi în primele zile ale săptămânii viitoare, mai ales în regiunile sud-estice. În ceea ce priveşte precipitaţiile, acestea revin local duminică în regiunile intracarpatice, apoi temporar va ploua mai ales în vestul, sud-vestul, centrul şi nordul ţării, precum şi în zonele montane.

Cookies