VREMEA

PROGNOZA METEO PE TREI ZILE. Vremea se schimbă de săptămâna viitoare

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI SÂMBĂTĂ. Şi în Bucureşti, vremea va fi mai caldă decât în mod normal pentru această dată, cu maxime in jur de 26 grade. Cerul va fi variabil, dar noaptea creşte probabilitatea de formare a ceţii sau a norilor joşi in cond in care vantul sufla slab.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI DUMINICĂ. În Bucureşti, duminică, vreme deosebit de caldă pentru începutul lunii octombrie, cu 26..27 grade dupa-amiaza. Dimineata sunt conditii de ceaţă, apoi cerul va fi variabil ţsi vantul nu trece de moderat.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI LUNI. Şi în Bucureşti, luni, vremea va deveni în general instabilă, iar valorile termice vor scădea, până aproape de normalul datei din celendar, adică nu mai trec de 21..23 grade. Cerul va fi temporar noros și trecător se vor semnala ploi de scurtă durată, posibil însoțite de descărcări electrice.

ÎN ŢARĂ

Sâmbătă, vremea va fi mai caldă decât în mod normal pentru începutul lunii octombrie. În regiunile estice, sud-estice, precum şi în zonele depresionare, cerul va prezenta unele înnorări şi la începutul, dar mai ales la sfârşitul intervalului, local va fi ceaţă. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, mai mult senin seara şi noaptea, iar ceaţa se va forma izolat. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 20 de grade in estul Transilvaniei şi 27 grade în Lunca Dunării.

Duminică, vremea se menține mai caldă decât în mod normal la această dată, cu maxime ce pleaca de la 20 de grade în nordul litoralului şi ajung până la 28 de grade în Lunca Dunării. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate abia spre seară şi noaptea, când vor fi averse, însoţite trecător de descărcări electrice şi posibil de intensificări de scurtă durată ale vântului, local, în jumătatea de vest a ţării şi la munte şi doar izolat în restul teritoriului. Dimineața pe arii restrânse, în zonele joase de relief din est și sud-est, va fi ceață.

Luni, vremea se schimba, va deveni în general instabilă, mai întâi în vest, în nord şi în centrul țării, apoi şi în celelalte zone, iar temperaturile vor scadea pana aproape de cele normale pentru această perioadă. Cerul va avea înnorări temporar accentuate și va ploua, pe arii extinse în jumătatea de nord-vest a teritoriului, unde pe spații mici se vor înregistra și cantități de apă mai însemnate și local în rest. Vor fi mai ales averse, însoțite trecător de descărcări electrice, iar în cursul nopții, pe crestele montane înalte apar precipitații mixte. Vântul va sufla cu unele intensificări, în special în timpul averselor. Temperaturile maxime vor cuprinse între 16 grade în estul Transilvaniei şi 24 de grade în sudul Olteniei.

Marţi, vremea va fi în general închisă, cu ploi în cea mai mare parte a țării, şi temperaturi în scadere, astfel încat va fi o vreme rece, pentru data din calendar, mai ales in vest, în nord şi în centru, cu maxime între 10 şi 18 grade. La munte, îndeosebi la altitudini mari, vor fi precipitații mixte si local cantitatile de apa vor fi mai însemnate, la munte mai ales. De miercuri, vremea va fi mult mai rece decât ar fi normal pentru această perioadă în toată țara și se va menține în general închisă, cu ploi în toate regiunile și precipitații mixte la munte.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button