VREMEA

VREMEA ÎN BUCUREȘTI. PROGNOZA METEO PE TREI ZILE: 28-30 IUNIE.Se anunţă ploi și descărcări electrice

PROGNOZA METEO PE TREI ZILE: 28-30 IUNIE. VREMEA ÎN BUCUREȘTI. VREMEA LA MARE. VREMEA LA MUNTE. Duminică cerul va fi variabil în regiunile estice, dar va avea înnorări, temporar accentuate, în restul teritoriului. Vor fi averse şi descărcări electrice local în regiunile intracarpatice şi în zona de munte, iar după-amiaza şi în prima parte a nopţii şi în sud. Izolat, mai ales la munte, cantităţile de apă vor depăşi 15 l/mp şi vor fi condiţii de grindină. Vântul va avea unele intensificări în est şi la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 de grade în depresiuni şi 28 de grade, pe arii restrânse, în sudul şi estul ţării, potrivit romaniatv.net.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI, DUMINICĂ, 28 IUNIE 2015. Cerul va fi variabil, cu înnorări după-amiaza şi în prima parte a nopţii când vor fi averse şi descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 25 de grade.

PROGNOZA METEO PE TREI ZILE: 28-30 IUNIE. VREMEA ÎN BUCUREȘTI. VREMEA LA MARE. VREMEA LA MUNTE. Luni vremea va fi în general instabilă în regiunile sud-vestice şi în zonele montane şi submontane, unde vor fi înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. În restul ţării cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala spre seară şi noaptea, local în vest şi izolat în rest. Punctiform cantităţile de apă vor fi mai însemnate şi vor fi condiţii de grindină. Temperaturile maxime se vor încadra între 21…22 de grade în depresiuni şi în zona subcarpatică şi 29 de grade, izolat, în vest şi sud-est.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI, LUNI, 29 IUNIE. Cerul va fi variabil, cu înnorări îndeosebi spre seară şi în primele ore ale nopţii când vor fi condiţii pentru averse slabe şi descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii 26 de grade.

PROGNOZA METEO PE TREI ZILE: 28-30 IUNIE. VREMEA ÎN BUCUREȘTI. VREMEA LA MARE. VREMEA LA MUNTE. Marti cerul va fi variabil în sud-est, dar va avea înnorări temporar accentuate în celelalte regiuni. Mai ales în cursul zilei, vor fi averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului în Oltenia, Banat, Crişana, local în Transilvania, Maramureş şi Muntenia şi izolat în rest. Vor fi condiţii de grindină. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 de grade în Subcarpaţii Getici şi 28 de grade în sud-est.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI, MARȚI, 30 IUNIE: Cerul va fi temporar noros şi trecător vor fi ploi slabe, de scurtă durată. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 26 de grade.

PROGNOZA METEO PE TREI ZILE: 28-30 IUNIE. VREMEA ÎN BUCUREȘTI. VREMEA LA MARE. VREMEA LA MUNTE. Luna iulie debuteaza cu înnorări temporar accentuate si ploi cu tunete si fulgere în majoritatea regiunilor, in timp ce temperaturile maxime se vor încadra între 21 şi 29 de grade. Spre sfarsitul saptamanii viitoare se asteapta ca temperaturile sa creasca treptat în regiunile vestice, dar în restul teritoriului se vor menţine uşor mai mici decât normele climatologice ale perioadei. Local şi temporar, în majoritatea regiunilor, se vor semnala manifestări ale instabilităţii atmosferice.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button