VREMEA

PROGNOZA METEO PE 3 ZILE: 26-28 MAI. VREMEA ÎN BUCUREȘTI.Ploi în a doua jumătate a zilei în Capitală

PROGNOZA METEO PE TREI ZILE: 26-28 MAI 2015. VREMEA ÎN BUCUREȘTI. În nordul şi centrul ţării, în zonele deal şi de munte, iar seara şi noaptea şi în sud-vest cerul va avea înnorări şi vor fi ploi, mai ales averse ce vor cumula pe spaţii mici peste 25 l/mp. În estul teritoriului cerul va fi variabil, iar dezvoltări noroase convective ce vor determina ploi de scurtă durată, descărcări electrice şi rafale de vânt vor apărea pe areale restrînse în orele după-amiezei. Izolat vor fi condiţii de grindină. Regimul temperaturii aerului se va situa sub cel normal al perioadei în regiunile intracarpatice, iar în rest, deşi în scădere faţă de ziua anterioară, va caracteriza o vreme în continuare caldă. valorile maxime vor fi cuprinse în general între 18 grade in Maramures si Crisana şi 28 de grade in Moldova si Baragan, potrivit romaniatv.net.

VREMEA IN BUCUREŞTI. MARȚI, 26 MAI 2015, vremea se va menţine caldă, cu o maximă a temperaturii aerului de 26, 27 de grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare, dar condiţiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla moderat în cursul zilei.

PROGNOZA METEO PE TREI ZILE: 26-28 MAI 2015. MIERCURI, 27 MAI, în vestul, centrul şi nordul ţării cerul va fi mai mult noros, pe arii extinse va ploua, iar valorile de temperatura se vor situa sub cele climatologic specifice datei, cu precădere în Câmpia şi Dealurile de Vest, unde vor caracteriza o vreme rece pentru sfârşitul lunii mai. În restul teritoriului, regimul termic se va situa în jurul celui normal, iar înnorări şi local averse şi descărcări electrice vor fi în a doua parte a zilei, dar mai ales noaptea. Izolat, cantităţile de apă vor fi mai însemnate şi vor fi condiţii de grindină. Temperaturile maxime vor fi de la 11…12 grade în Dealurile Banatului şi Crişanei şi 28…29 de grade în Subcarpaţii de Curbură şi în Bărăgan.

CITEȘTE ȘI: Vremea se răcește până la sfârșitul lunii. Cum va fi vremea de RUSALII.PROGNOZA METEO PE 2 SĂPTĂMÂNI

VREMEA IN BUCUREŞTI, MIERCURI, 27 MAI. Miercuri, vremea va fi uşor instabilă şi, îndeosebi spre seară şi noaptea, vor fi înnorări temporare, averse, însoţite de fenomene electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 26 de grade.

PROGNOZA METEO PE TREI ZILE: 26-28 MAI 2015. JOI, 28 MAI 2015. Joi, valorile termice vor marca o scădere şi în est şi sud-est şi vor caracteriza o vreme răcoroasă pentru sfârşitul lunii mai în toată ţara. Innorările vor fi prezente în majoritatea regiunilor, dar numai izolat va ploua slab în sud, în centru şi la munte, apoi, incepand din orele serii cerul se va curata treptat de nori. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări locale în estul şi sud-estul teritoriului, dar trecător şi în sud-vest şi pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 14 grade in nordul Moldovei si al Munteniei, dar şi în Transilvania şi 22 de grade în Bărăgan.

VREMEA ÎN BUCUREȘTI, JOI, 27 MAI 2015. Joi, vremea ajunge sa fie răcoroasă pentru această dată, unde pe fondul cerului înnorat în mare parte din zi, termometrele nu indică mai mult de 20 de grade. În ciuda norilor, condiţiile de ploaie vor fi reduse, iar vântul va sufla slab şi moderat.

PROGNOZA METEO MAI 2015. Vineri, valorile termice vor continua să crească usor si treptat şi vor ajunge ca la sfârşitul săptămânii şi începutul săptămânii viitoare să fie mai ridicate decât cele normale ale perioadei în toate regiunile. Maximele se vor situa între 23 şi 31 de grade. Probabilitatea de ploi de scurtă durată va fi mai ridicată în nordul ţării şi în zonele de munte.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button