PROGNOZA METEO PE TREI ZILE,20-22 DECEMBRIE.Cer noros și precipitații,va apărea soarele la București

de:
20 dec. 2014
0 Afișari
PROGNOZA METEO PE TREI ZILE,20-22 DECEMBRIE.Cer noros și precipitații,va apărea soarele la București

PROGNOZA METEO PE TREI ZILE, 20-22 DECEMBRIE. Sâmbătă vor fi mai ales ploi, exceptând zona de munte, unde treptat vor predomina ninsorile, ninsori ce isi vor face de altfel aparitia pe parcursul noptii şi in Crişana, Maramureşul şi Transilvania. Vor fi condiţii de polei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări temporare în vestul, sud-vestul, centrul ţării, dar mai ales la munte, unde, în speciale pe creste, va viscoli sau va spulbera zăpada. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 4 grade in estul Transilvaniei şi 14…15 grade in regiunile sudice, potrivit romaniatv.net.

VREMEA ÎN BUCUREȘTI, SÂMBĂTĂ, 20 DECEMBRIE: Cerul va fi temporar noros, sâmbătă, in zona Bucurestiului, iar ceata nu lipseste din tabloul meteo. Acesta va fi prezenta cel putin in orele diminetii, vantul se va simti putin asa ca dupa orele pranzului este posibil sa se zareasca putin si soarele, iar mercurul in termometre sa urce spre 9…10 grade.

PROGNOZA METEO PE TREI ZILE, DUMINICĂ, 21 DECEMBRIE: Duminică, vremea se va răci, cand cerul va fi temporar noros si va ninge la munte, în Maramureş, Transilvania, iar în restul teritoriului pe arii restrânse vor fi precipitaţii mixte şi condiţii de polei. Vântul va avea intensificări în majoritatea regiunilor, cu viteze mai mari la munte, unde trecător va spulbera sau va viscoli zăpada. Temperaturile maxime vor pleca de la numai 0 grade in depresiuni si 9 grade in sud si sud-vest

VREMEA ÎN BUCUREȘTI, DUMINICĂ, 21 DECEMBRIE. Vremea se răceste usor si în Capitala in ultima zi a saptamanii, unde este anuntata o maxima de 5…6 grade in conditiile in care cerul va fi temporar noros, favorabil trecător precipitaţiilor slabe mixte, iar dimineata sunt conditii de ceata. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 5…6 grade.

PROGNOZA METEO PE TREI ZILE, LUNI, 22 DECEMBRIE. Luni cerul va avea înnorări temporare în sud-vestul şi sudul ţării şi va fi mai mult noros în rest. Local se vor semnala precipitaţii, în general slabe, cu precădere în a doua parte a zilei, predominant sub formă de ninsoare la munte, în Maramureş şi în estul Transilvaniei şi mai ales ploi, în Crişana, Moldova şi izolat posibil în Muntenia şi Banat. Vor fi condiţii de polei. Vântul va sufla moderat, cu intensificări în nord-vestul, sudul teritoriului, iar pe crestele montane va fi tare şi trecător va spulbera zăpada. Pe parcursul acestei zile temperatura nu va trece de 1 grad in depresiuni si urca pana la cel mult 9 grade in extremitatea de sud si sud-vest.

VREMEA ÎN BUCUREȘTI, LUNI, 22 DECEMBRIE. Si in Bucuresti incepem saptamana cu cer temporar acoperit de nori, vant destul de sprinten, dar fara precipitatii. Temperatura maximă va fi de 5…6 grade.

PROGNOZA METEO PE TREI ZILE. Incepand de marti meteorologii anunta valori termice în creştere în toată ţara, astfel, vremea va deveni caldă, chiar deosebit de caldă pentru această perioadă, îndeosebi în regiunile sudice şi estice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 5 şi 13 grade. In plus, acesta vreme mai calda se mentine si in zilele craciunului,cand precipitatiile aproape ca lipsesc, acestea urmand a fi slabe, trecatoare si in sepecial prin partea de nord-vest a teritoriului. În schimb, in zonele joase, cu precădere din sudul teritoriului, dimineaţa şi noaptea va fi ceaţă.

Cookies