PROGNOZA METEO pe 3 zile. 15-17 septembrie. Vreme înnorată și temperaturi în scădere în București

de:
14 sept. 2014
0 Afișari
PROGNOZA METEO pe 3 zile. 15-17 septembrie. Vreme înnorată și temperaturi în scădere în București

PROGNOZA METEO pe 3 zile: 15-17 septembrie. Săptămâna debutează cu vreme în continuare instabilă în vestul şi sud-vestul ţării, unde şi temperaturile vor fi mai mici decât în mod normal la jumătatea lunii septembrie. Aici va fi cer acoperit de nori mare parte din zi, aversele lasă pe alocuri 20…25 l/mp, şi la amiază în Banat nu se depăşesc 18…19 grade. Celelalte regiuni sunt însă mai însorite cu doar câţiva nori ce numai izolat lasă ploi slabe, de scurtă durată, însă în sud şi centru vântul se arată mai alert. Iar până la prânz în termometre se adună 28 de grade, în Muntenia şi sudul Moldovei, potrivit romaniatv.net.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI, LUNI, 15 septembrie. În Capitală, luni, soarele împarte cerul cu norii, nu se anunţă ploi şi doar vântul suflă mai sprinten, domolind simţitor cele 27 de grade ale amiezii.

PROGNOZA METEO pe 3 zile: MARȚI, 16 septembrie. Marţi, în sud-vestul ţării vorbim despre vreme mohorâtă şi rece, cu ploi pe arii extinse şi temperaturi ce nu depăşesc 18 grade în orele amiezii în vestul Olteniei. Dar în celelalte regiuni vor fi ore bune de soare, iar norii care mai rătăcesc pe cer doar izolat lasă şi câţiva stropi de ploaie, aşa că maximele termice ale zilei ajung în sud-est, centru şi nord-vest până la 26 de grade, cât se poate de normale pentru data din calendar.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI, MARȚI, 16 septembrie. În Bucureşti la prânz vor fi aproximativ 25 de grade, potrivite pentru jumătatea lui septembrie, soarele se iveşte adesea printre nori şi precipitaţiile lipsesc, însă vântul rămâne destul de sprinten pe parcursul zilei.

PROGNOZA METEO pe 3 zile. MIERCURI, 17 septembrie: Miercuri vorbim despre temperaturi normale de început de toamnă, de la 20 de grade în depresiuni şi în nordul Moldovei, până la 26 de grade, izolat, în nord-vest, centru şi sud-est. Iar ca aspect, va fi o zi în general frumoasă, cu soare mult şi doar câţiva nori în plus şi izolat ploi slabe prin sudul şi sud-estul ţării, unde şi vântul se arată mai agitat.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI, MIERCURI, 17 septembrie. În Capitală va fi soare şi câţiva nori, însă doar de decor, căci nu aduc ploi, şi doar vântul rămâne la cote de moderat, ca şi în zilele precedente. Prin urmare, la amiază termometrele vor indica 24…25 de grade la umbră, normale pentru a doua decadă din septembrie.

PROGNOZA METEO pe 3 zile: JOI, 18 septembrie. Joi va fi vreme frumoasă în toată ţara, cu cer aproape senin şi soare generos, nu se anunţă ploi în nicio regiune, şi doar vântul suflă mai alert prin Dobrogea şi Bărăgan. Prin urmare, temperaturile amiezii vor fi cele normale pentru această perioadă a anului, între 20 şi 26 de grade la scara întregii ţări. Iar în zilele următoare, meteorologii nu anunţă schimbări majore de vreme, temperaturile rămân cele potrivite datei calendaristice, iar ploile revin abia la sfârşitul săptămânii.

Cookies