VREMEA

PROGNOZA METEO pe 3 zile. 11-13 septembrie. Cum va fi vremea la început de weekend

PROGNOZA METEO pe 3 zile. Joi tot caldă rămâne vremea, va fi soare în mare parte din ţară şi doar în zona montană şi în vestul ţării, izolat, mai ales după-amiază apar câteva averse slabe, posibil însoţite de tunete şi fulgere. Iar vântul continuă să dea semne de agitaţie în sudul Banatului si la munte. În aceste condiţii, maximele termice ale zilei pornesc de la 24 de grade în nordul litoralului, însă ating 32 de grade în sudul Munteniei, potrivit romaniatv.net.

VREMEA BUCUREŞTI AZI, 11 septembrie: Joi va fi o zi frumoasă şi caldă, cu 31 de grade la umbră în orele amiezii, ca în miez de vară. Căci va fi cer senin, soarele nu se ascunde după niciun nor întreaga zi, iar vântul adie plăcut.

PROGNOZA METEO pe 3 zile. Vineri, temperaturile mai scad puţin, încă tot caldă rămâne vremea, cu 23 de grade în nordul litoralului şi 30 de grade, în nord-vestul şi izolat în centrul şi sudul extrem al tarii. Iar soarele este în continuare prezent, însă în regiunile estice, şi după-amiază şi în vest şi la munte, se mai ascunde după câţiva nori ce lasă izolat ploi slabe, trecătoare. Iar vântul devine şi el mai alert în jumătatea vestică a teritoriului, dar şi în Deltă şi în zona montană.

VREMEA BUCUREŞTI, VINERI, 12 septembrie. Vineri va fi o zi frumoasă şi destul de caldă, cu soare pe săturate, vânt domol şi 28…29 de grade la amiază.

PROGNOZA METEO pe 3 zile. Tot caldă rămâne vremea şi sâmbătă, cu temperaturi de la 24 de grade în depresiuni şi pe litoral, până la 30 de grade, izolat, în Transilvania. Iar ca aspect, vorbim despre soare generos în mare parte din ţară, dar şi de înnorări temporare şi pe alocuri averse şi descărcări electrice, mai ales în vestul şi sud-vestul ţării, ca şi la munte. Iar vântul suflă şi el mai sprinten, îndeosebi la munte.

VREMEA BUCUREŞTI, SÂMBĂTĂ, 13 septembrie. Sâmbătă va fi în continuare frumos şi cald, fără ploi şi fără vânt agitat, astfel încât până la amiază se adună 28..29 de grade în termometre.

PROGNOZA METEO. Duminică, în vestul şi sud-vestul ţării norii stau mai adunaţi şi lasă local averse însoţite de tunete şi fulgere, însă în restul teritoriului soarele predomină şi doar trecător vor fi unele înnorări şi, cu totul izolat, ploi slabe, mai ales la munte şi în est. În sudul şi sud-estul ţării, ca şi în zona montană, vântul va fi şi el mai alert. Prin urmare, temperaturile zilei se vor încadra între 22 şi 29 de grade la scara întregii ţări, iar în zilele urmatoare încă ne mai răcorim, regimul tremic devine cel normal pentru jumătatea lunii septembrie, iar ploile din primele zile ale săptămânii viitoare preferă vestul şi sud-vestul ţării, dar şi zonele montane.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button