Prognoza meteo în București. Vremea va fi predominant frumoasă

09 sept. 2021
67 Afișari
Prognoza meteo în București. Vremea va fi predominant frumoasă
Prognoza meteo în București. Vremea va fi predominant frumoasă

Prognoza meteo în București. Iată ce temperatură maximă se va înregistra în Capitală. Valorile termice vor fi apropiate de cele specifice pentru acest moment al lunii septembrie.

Prognoza meteo în București. Ce temperatură maximă se va înregistra în Capitală. Vremea încă ține cu noi.

Prognoza meteo în București

Joi, 9 septembrie 2021, vremea din București va fi predominant frumoasă, răcoare fiind doar dimineața. Temperatura maximă va fi de 24 – 25 de grade Celsius.

Recomandăm și: Restricții de trafic în București. Saga Music Festival închide câteva bulevarde în perioada 10 – 12 septembrie

Temperaturile maxime din țară vor fi cuprinse între 21 și 27 de grade Celsius. Cerul va fi variabil, iar înnorări vor fi în regiunile din sudul, sud – estul României și la munte. Izolat, la munte, vor apărea ploi slabe, dar trecătoare.

Valorile termice care se vor înregistra la munte vor fi cele normale pe tot parcursul zilei de joi. Rece va fi dimineața și noaptea. Cerul va fi variabil, iar înnorări vor apărea în masivele sudice, unde izolat vor apărea ploi slabe și trecătoare. Vântul este prezent pe alocuri și va sufla slab și moderat. Intensificări ale vântului vor fi în zonele înalte ale Carpaților Meridionali.

Vremea va fi predominant frumoasă

Dacă vă gândiți să plecați la mare sau deja vă aflați pe litoralul românesc, trebui să știți că vremea este în general frumoasă. Cerul va fi variabil, dar vor exista pe ici pe colo câteva înnorări. Condițiile de ploaie sunt reduse astăzi. Vântul va sufla moderat, dar vor apărea intensificări trecătoare pe parcursul zilei. Temperaturile maxime de la malul mării vor fi de 21 – 22 de grade Celsius, iar temperaturile minime vor fi de 15 – 17 grade Celsius. Apa mării va avea o temperatură de 20 – 22 de grade Celsius. Încă vă puteți încumeta să faceți o baie în Marea Neagră.

Recomandăm și: Cine primește ajutor pentru încălzire, prin legea consumatorului vulnerabil. Care sunt condițiile

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o atenționare nowcasting de tip Cod Galben de ceață. Aceasta este valabilă joi, 9 septembrie, de la ora 9:10 până la ora 10:30, pentru zona Județul Harghita: în zona depresionară. Va apărea ceață care va determina reducerea vizibilității local sub 200 m și izolat sub 50 m.

Cookies