Prognoza meteo în București. Vreme frumoasă în weekend, numai bună de plimbări

19 nov. 2021
106 Afișari
Prognoza meteo în București. Vreme frumoasă în weekend, numai bună de plimbări
Prognoza meteo în București. Vreme frumoasă în weekend, numai bună de plimbări

Soarele nu o să ne încânte cu prezența lui, vineri, dar se revanșează sâmbătă și duminică. Bonus: temperaturile vor fi perfecte pentru plimbări prin București. Cum va fi vremea.

Prognoza meteo în București. Vreme frumoasă în weekend, numai bună de plimbări în aer liber, cu mic, cu mare, prin oraș. Asta dacă nu cumva plecați la munte, la mare sau la țară.

Prognoza meteo în București

Vremea de vineri din Capitală se menține normală pentru această dată din calendar. Cerul se menține și el variabil, dar pe seară vor apărea înnorări, iar probabilitatea de apariție a precipitațiilor va crește. Vântul este și el prezent, dar va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă de vineri va fi de 11 grade Celsius, iar cea minimă va fi de 6 grade Celsius.

Sâmbătă, 20 noiembrie 2021, soarele își face apariția pe cerul din București. Temperatura maximă va fi de 16 grade Celsius, iar temperatura minimă va fi de 4 grade Celsius.

Sâmbătă, în Capitală, avem parte de o vreme numa` bună de plimbare
Sâmbătă, în Capitală, avem parte de o vreme numa` bună de plimbare. Sursă foto: Facebook/ Administratia Nationala de Meteorologie RA

Te-ar mai putea interesa și: Accesul mașinilor, interzis definitiv pe o porțiune din Calea Moșilor! De ce a luat Primăria Capitalei această decizie

Duminică, 21 noiembrie 2021, temperatura scade ușor față de ziua anterioară, dar tot este bine. Valoarea maximă de la orele amiezii din București va fi de 13 grade Celsius, iar valoarea minimă va fi de 3 grade Celsius.

Cum va fi vremea în țară

Vineri, temperaturile din nord-vest și centru vor fi mai scăzute decât cele normale pentru această dată din calendar. În rest, valorile termice vor fi cele normale pentru această perioadă.

Norii vor fi prezenți pe cerul din jumătatea nordică a României, unde local vor apărea precipitațiile. În restul zonelor vor exista înnorări temporare. Pe areale mai mici vor apărea ploi slabe cantitativ. Vântul se va resimți la munte, cu viteze mari pe crestele montane. De asemenea, vântul va fi prezent pe arii restrânse, dar cu intensități mai mici, în centrul, sud-vestul, sud-estul și nord-estul țării. Temperaturile maxime de vineri se încadra între 2 și 12 grade Celsius, iar temperaturile minime se vor încadra între -1 și 7 grade Celsius.

Sâmbătă, 20 noiembrie 2021, temperaturile maxime din țară se vor încadra între 7 și 15 grade Celsius, iar cele minime se vor încadra între 0 și 9 grade Celsius.

Duminică, 21 noiembrie 2021, valorile maxime de la orele amiezii vor varia între 7 și 14 grade Celsius, iar minimele vor varia între -3 și 9 grade Celsius.

Prognoza meteo în București. Vreme frumoasă în weekend, numai bună de plimbări

Cookies