PROGNOZA METEO în Bucureşti şi în ţară. Cum va fi vremea în WEEKEND

de:
19 ian. 2017
0 afișări
PROGNOZA METEO în Bucureşti şi în ţară. Cum va fi vremea în WEEKEND

PROGNOZA METEO în Bucureşti şi în ţară. Cum va fi vremea în WEEKEND.

PROGNOZA METEO în Bucureşti VINERI. Vremea va fi rece, geroasă dimineaţa şi noaptea. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări la începutul zilei, dar mai ales noaptea când va creşte probabilitatea de a se forma ceaţă cu depunere de chiciură. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de -3…-2 grade, iar cea minimă de -14…-12 grade, mai scăzută în zona preorăşenească.

PROGNOZA METEO în Bucureşti SÂMBĂTĂ. Vremea se va menţine rece, geroasă în special în orele dimineţii. Cerul va fi temporar noros, iar dimineaţa şi noaptea va fi ceată. Vântul va sufla slab. Temperatura maximă va fi de -4…-3 grade, iar cea minimă de -10 grade, mai coborâtă în zona preorăsenească.

PROGNOZA METEO în Bucureşti DUMINICĂ. Valorile termice vor fi mai ridicate decât în ziua precedentă si apropiate de mediile multianuale. Cerul va fi mai mult noros, trecător vor fi conditii de fulguială şi se va semnala ceaţă, mai ales în primele ore ale intervalului. Temperatura maximă va fi de 0…1 grad.

 ÎN ŢARĂ

PROGNOZA METEO VINERI. În cea mai mare parte a ţării vremea va fi deosebit de rece, geroasă dimineaţa în majoritatea zonelor, iar noaptea în special în centru şi în sud. Temperaturile maxime se vor încadra între -8 grade in estul Transilvaniei si sud-vestul Munteniei şi 2 grade in Dealurile de Vest di dealurile Moldovei, iar cele minime intre -14 si -6 grade, mai scăzute local în Transilvania, Oltenia şi Muntenia, până în jurul a -22 de grade, dar şi uşor mai ridicate în Moldova (-3…-2 grade). Pe parcursul zilei, cerul va fi variabil la senin, cu unele înnorări în zonele joase, unde pe spaţii restrânse va fi ceaţă cu depunere de chiciură, mai ales în primele ore. Pe timpul nopţii, cerul se va înnora în nord şi în nord-est, iar ceaţa se va semnala local. Vântul va sufla slab până la moderat. 

PROGNOZA METEO SÂMBĂTĂ. Deşi valorile termice vor fi în creştere uşoară, vremea va fi încă rece în majoritatea zonelor, geroasă în centru şi în sud mai ales în primele ore ale intervalului. Temperaturile maxime se vor încadra in general intre -7 si 4 grade. ( -9…-8 grade in sud-vestul Munteniei si 5…6 grade in dealurile Moldovei). Temperaturile minime vor fi cuprinse între -12 şi 0 grade, local mai scăzute în sudul Olteniei şi al Munteniei, până la -16 grade. Cerul va fi temporar noros, în zonele joase local va fi ceaţă, iar izolat, mai ales în nord-est, vor fi posibile fulguieli. Vântul va sufla slab până la moderat.

PROGNOZA METEO DUMINICĂ. Valorile termice vor fi usor mai ridicate decât în intervalul precedent, devenind în general apropiate de mediile multianuale. În regiunile extracarpatice va fi nebulozitate joasă, asociată trecător cu fulguieli, iar ceata se va semnala local, îndeosebi în Oltenia si Muntenia. În restul teritoriului cerul va fi variabil, însă mai ales dimineata si noaptea în zonele joase de relief, pe arii restrânse, va fi ceată. Vântul va sufla slab si moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului. Temperaturile maxime se vor încadra între -5…-4 in sud-vestul Olteniei si 5…6 grade in Dealurile de Vest.

TENDINŢA LUNI

Valorile termice se vor situa în continuare în jurul mediilor multianuale. În regiunile extracarpatice vremea va fi în general închisă, cu nebulozitate joasă, trecător fulguieli si local ceată ce poate fi persistentă. În restul teritoriului cerul va fi variabil, iar ceata se va semnala în special dimineata si noaptea, pe arii restrânse în zonele joase de relief. Vântul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între -5….-4 grade in estul Transilvaniei si sud-vestul Olteniei si 6…7 grade in Dealurile de Vest.

TENDINŢA MARŢI ŞI MIERCURI

La începutul intervalului, valorile termice vor fi în general normale pentru această perioadă, însă apoi vremea va intra într-un proces de răcire, iar probabilitatea de aparitie a precipitaţiilor va fi în crestere.

Cookies