VREMEA

Prognoza meteo în București în ultima zi de vară. Urmează o zi însorită, potrivit meteorologilor

Prognoza meteo în București la finalul verii. Vremea devine frumoasă, spun meteorologii ANM care au venit cu prognozele pentru următoarele zile în Capitală. După ce ploile și furtunile din weekend au fost uitate cât de cât datorită soarelui de luni, vom avea parte de un rămas-bun însorit în ultima zi din vara anului 2021.

Prognoza meteo în București în ultima zi de vară. Urmează o zi însorită, potrivit meteorologilor

Prognoza meteo în București pentru marți

Vești bune cu privire la prognoza meteo în București, anunță meteorologii ANM. Ultima zi de vară din acest an, 31 august, se va încadra în rândul zilelor însorite. Temperaturile se vor situa în jurul valorilor normale din această perioadă. Există șanse să apară ici-colo nori care să ocupe cerul, însă șansele de ploaie sunt nule.

De asemenea, vântul va sufla în general moderat, iar temperatura maximã o să fie de 27-28 de grade Celsius, în timp ce temperatura minimă o să fie de 12-14 grade și chiar mai scãzutã în zona preorãşeneascã din jurul Capitalei.

Prognoza meteo pentru miercuri

Miercuri, 1 septembrie, meteorologii anunță că în București vremea va fi uşor instabilă. Totuși, valorile termice se vor situa în continuare în jurul celor normale pentru prima zi a lunii septembrie, când, calendaristic, începe toamna. Mai mult, cerul o să fie variabil și vom avea parte temporar de înnorări în a doua parte a zilei. Tot atunci ne așteaptă și ploi de scurtă durată acompaniate de descãrcãri electrice. În general vântul va sufla moderat, cu unele intensificãri pe parcursul zilei. De asemenea, temperatura maximă se va situa între 26 și 27 de grade, iar minima va fi de 12-14 grade Celsius.

Cum va fi vremea joi, 2 septembrie

În București, ziua de joi va aduce o vreme mai răcoroasă, cu maxime ce nu vor depăși 24 de grade Celsius, dar și cu o minimă, ce se va înregistra pe parcursul nopții, care sugerează apropierea de lunile de toamnă și finalul verii. Cerul va fi pentru mai multe intervale de timp noros, însă nu se vor înregistra precipitații De asemenea, vântul va sufla slab și moderat.

Prognoza meteo în București în ultima zi de vară. Urmează o zi însorită, potrivit meteorologilor


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button