Prognoza meteo în București de azi și-n următoarele trei zile. Cum va fi vremea la munte și la mare

08 aug. 2021
166 Afișari
Prognoza meteo în București de azi și-n următoarele trei zile. Cum va fi vremea la munte și la mare
Prognoza meteo în București de azi și-n următoarele trei zile. Cum va fi vremea la munte și la mare sursa foto: b365.ro

Află în rândurile de mai jos care este prognoza meteo în București de duminică, 8 august, și-n următoarele trei zile. Bonus, dacă ești în concediu, vezi cum va fi vremea la munte și la mare.

Prognoza meteo în București de azi și-n următoarele trei zile. Cum va fi vremea la munte și la mare

Duminică, 8 august, meteorologii ANM a venit cu o nouă prognoză meteo pentru București și România. După ce am avut câteva zile mai răcoroase, cu ploi și furtuni, se pare că revenim la caniculă în cea mai mare parte, la care se adaugă un disconfort termic ridicat. Mare atenție, încercați să vă hidratați și să evitați să stați foarte mult în soarele puternic fără protecție.

Meteorologii spune că astăzi o să avem o vreme caldă în mai toată țara, în timp ce la noapte, în mai multe zone ar putea să vină câteva ploi.

Prognoza meteo pentru Bucrești de duminică

În București vremea continuă să fie caldă. Experții ANM spun că prognoza meteo de azi în București arată că o să avem o zi însorită cu un vânt care o să adie ușor. Temperaturile maxime vor ajunge undeva pe la 34 de grade, cu un disconfort termic aflat în creștere. Noaptea însă o să fie una cu adevărat răcoroasă pentru o seară de august, cu minime de doar 16 grade.

Vremea în Capitală în următoarele trei zile

În următoarele trei zile meteorologii anunță că vremea o să se încălzească, cel puțin luni va fi cu adevărat caniculă. Duă-amiază temperaturile vor urca cu nesaț și vor atinge 37 de grade.Din acest motiv, indicele temperatură-umezeală o să depășească pragul critic de 80 de unități. Căldură devine cu adevărat sufocantă așa că pregătiți-va de ce este mai rău.

Apoi, marți, urmează din nou o amiază caniculară, cu temperaturi de peste 36 de grade la umbră. Totuși, instabilitatea o să crească spre seară, în momentul în care norii se înmulțesc. Astfel vom avea parte averse însoțite de descărcări electrice și de vânt intens, deci fiți cu băgare de seamă.

Nu în ultimul rând, miercuri vremea se mai răcorește și temperatura scade până la 33 de grade. La jumătatea săptămânii vom avea parte de înnorări și câteva reprize de ploaie.

Prognoza meteo la mare

Duminică vremea o să fie extrem de plăcută pe litoral, unde avem cer senin. Totuși, vântul se întețește din când în când și răcorește totul, lucru care nu este așa de grav, deoarece maximele ating 28-29 de grade pe plajă și 22-23 de grade în apă, deci o minunăție.

Cum va fi vremea la munte

Cei care au ales să meargă astăzi la munte vor prinde o vreme bună, cu mai mult soare și temperaturi maai ridicate decât sâmbătă. În noaptea de duminică spre luni, mai ales în zona Carpaților Occidentali din România, se vor aduna nori și ar putea să înceapă să plouă furtunos cu vânt puternic. De mâine se face mai cald și aversele vor apărea doar local.

Prognoza meteo în București de azi și-n următoarele trei zile. Cum va fi vremea la munte și la mare