Prognoza meteo în București. ANM ne informează cât mai durează ploile

17 mart. 2021
421 Afișari
Prognoza meteo în București. ANM ne informează cât mai durează ploile

Prognoza meteo în București. Vremea din Capitală continuă să se mențină rece și închisă. ANM - Administraţia Naţională de Meteorologie, ne informează că precipitațiile, atât sub formă de ploaie, cât și mixte, vor continua să fie prezente pe parcursul următoarelor patru zile.

Prognoza meteo în București. ANM ne informează cât mai durează ploile

Prognoza meteo în București

17.03.2021 ORA 10:00 – 18.03.2021 ORA 08:00
Vremea va fi închisă și rece, iar pe parcursul zilei temporar va ploua și se vor acumula cantități de apă, în medie, de 5…7 l/mp. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 7 grade, iar cea minimă va fi de 2…3 grade, potrivit informațiilor oficiale transmise de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

18.03.2021 ORA 08:00 – 19.03.2021 ORA 08:00
Vremea va fi în continuare închisă și rece pentru această dată. Îndeosebi din orele după-amiezii, temporar se vor semnala precipitații la început sub formă de ploaie, iar în cursul nopții mixte. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 8 grade, iar cea minimă va fi de 0…2 grade.

19.03.2021 ORA 08:00 – 20.03.2021 ORA 10:00
Vremea va fi rece pentru această dată. Cerul va prezenta înnorări, iar în cursul zilei vor mai fi posibile precipitații slabe predominant sub formă de ploaie. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 6…7 grade, iar cea minimă de -2…0 grade. La sfârşitul nopţii vor fi condiți de ceață.

ANM ne informează cât mai durează ploile

Vremea în Banat

În intervalul 15-28 martie.

Vremea va fi mai rece decât în mod obișnuit în această perioadă, îndeosebi în prima săptămână din interval. Până în data de 19 martie, media valorilor diurne va fi de 5…8 grade, iar a celor nocturne, în scădere treptată, de -3…1 grad. După data de 19 martie, deși vor mai fi variații termice de la o zi la alta, tendința va fi de încălzire ușoară și astfel, media maximelor va oscila între 7 și 12 grade, iar a minimelor între -2 și 1 grad.

Vor fi precipitații pe aproape tot parcursul intervalului, mai însemnate cantitativ pâna în
data de 17 martie și în intervalul 20-23 martie.

Vremea în Crișana

În intervalul 15-28 martie.

Valorile termice vor fi mai scăzute față de cele normale pentru această perioadă, îndeosebi în prima săptămână din interval. Până în data de 19 martie, media maximelor va fi de 4…6 grade, iar a minimelor va fi în scădere de la 0 grade la -3 grade. După data de 19 martie, vor mai fi variații termice îndeosebi în jurul datei de 23 martie, dar tendința va fi de încălzire ușoară și astfel, media valorilor diurne va oscila între 7 și 11 grade, iar a celor nocturne între -3 și 0 grade.

Vor fi precipitații pe aproape tot parcursul intervalului, mai însemnate cantitativ până la
mijlocul primei săptămâni și în intervalul 20-23 martie.

Vremea în Transilvania

În intervalul 15-28 martie.

În prima zi a intervalului, vremea va fi mai caldă decât în mod obișnuit în această perioadă, în cea mai mare parte a regiunii, cu o medie a maximelor de 10 grade și a minimelor de 1…2 grade. Apoi, vremea se va răci semnificativ și va fi mai rece decât în mod obișnuit pentru această perioadă, mai ales până în data de 19 martie. În acest interval media valorilor maxime va fi de 2…4 grade, iar a minimelor va fi în scădere de la 1 grad la -5 grade. Apoi, până la sfârșitul intervalului, vor mai fi variații termice, dar tendința va fi de încălzire ușoară. Media valorilor diurne va fi de 5…8 grade, iar a celor nocturne de -4…-2 grade.

Precipitațiile vor fi prezente pe aproape tot parcursul intervalului, iar cantități de apă mai
însemnate se vor înregistra până în data de 17 martie și în intervalul 20-23 martie.

Vremea în Maramureș

În intervalul 15-28 martie.

În cea mai mare parte a intervalului, vremea va fi mai rece decât în mod obișnuit pentru această perioadă din an. Până spre sfârșitul primei săptămâni, media valorilor diurne va fi de 3…5 grade, iar a celor nocturne va fi în scădere treptată de la 1 grad la -4 grade. Apoi, până la sfârșitul intervalului, vor mai fi variații termice, dar tendința va fi de încălzire ușoară. Media valorilor diurne va fi de 6…10 grade, iar a celor nocturne de -3…-1 grad.

Vor fi precipitații pe aproape tot parcursul intervalului, iar cantități de apă mai însemnate
se vor înregistra până în data de 17 martie și în intervalul 20-23 martie.

Vremea în Moldova

În intervalul 15-28 martie.

Vremea va fi rece pentru această dată în mare parte a intervalului de prognoză. Astfel, între 16 și 24 martie, temperaturile maxime se vor situa, în medie regională, în jurul a 4 grade. Valori mai ridicate vor fi la începutul intervalului, precum și la finalul celei de a doua săptămâni, când se vor înregistra aproximativ 8…9 grade. Regimul termic nocturn va marca o scădere între 15 și 19 martie, când minimele nocturne vor coborî de la 3 la -3 grade. Ulterior, temperaturile minime se vor menține negative și vor fi cuprinse între -3 și -1 grad.

Probabilitatea pentru precipitații va fi relativ ridicată în decursul celor două săptămâni de
prognoză, dar acestea vor fi importante cantitativ și se vor semnala pe arii extinse între 15 și 17
martie și, posibil, între 21 și 23 martie.

Vremea în Dobrogea

În intervalul 15-28 martie.

După o primă zi în care regimul termic va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă, iar media regională a temperaturilor maxime va fi de 11 grade, vremea se va răci. Astfel, începând cu data de 16 martie și până la finalul intervalului de prognoză, maximele diurne se vor situa, în medie, între 7 și 9 grade. Temperaturile nocturne vor fi de aproximativ 5 grade la începutul primei săptămâni, iar apoi, între 17 și 28 martie, vor fi de 1…3 grade.

Precipitații pe arii restrânse și relativ slabe cantitativ se vor semnala pe aproape întreg
parcusul celor două săptămâni de prognoză, exceptând intervalele 15 – 17 martie și 21 – 23
martie, când se pot înregistra cantități de apă mai importante.

Vremea în Muntenia

Prognoza meteo în București. ANM ne informează cât mai durează ploile

În intervalul 15-28 martie.

Regimul termic va caracteriza o vreme rece pentru această perioadă a anului. După o primă zi apropiată de normal din punct de vedere termic, în care temperatura maximă va fi, în medie, de aproximativ 13 grade, se va produce o răcire. Astfel, între 16 și 26 martie, vor fi valori medii de 7…8 grade ale maximelor diurne, iar o tendință de încălzire se va menifesta abia spre sfârșitul celor două săptămâni ale intervalului de prognoză, când se vor înregistra 10….11 grade, în medie regională.

Vor fi precipitații, temporar, pe aproape tot parcursul celor două săptămâni, însă pe 15 și
16 martie și, din nou, între 21 și 23 martie, acestea se vor semnala pe arii extinse și vor fi local
importante cantitativ.

Vremea în Oltenia

În intervalul 15-28 martie.

Vremea va fi mai rece decât în mod normal în această perioadă pe tot parcursul intervalului de prognoză. Astfel, media regională a temperaturilor maxime va scădea de la 10 grade în prima zi, spre 7…8 grade, între 16 și 24 martie și abia spre finalul celei de a doua săptămâni va crește ușor și treptat, până la aproximativ 12 grade în ultima zi. Temperaturile nocturne se vor situa, de asemenea, sub normele perioadei și vor scădea, în medie, de la 4 grade la început, până la -2 grade pe 19 martie. Ulterior, regimul termic nocturn va marca o creștere, iar între 21 și 23 martie media minimelor nocturne va fi de 1….2 grade, după care, până la sfârșitul celor două săptămâni de prognoză, se va situa în jurul valorii de 0 grade.

Probabilitatea pentru precipitații va fi relativ ridicată în decursul celor două săptămâni de
prognoză, dar acestea vor fi mai însemnate cantitativ și se vor semnala pe arii mai extinse pe
15 martie și, din nou, în intervalul 20 – 23 martie.

Vremea la munte

În intervalul 15-28 martie.

Vremea va fi mai rece decât în mod obișnuit pentru această perioadă din an, pe aproape tot parcursul intervalului. Până în data de 19 martie, media valorilor diurne va fi de -4…-2 grade, iar a celor nocturne va fi în scădere treptată de la -5 grade spre -10 grade. Apoi, până la sfârșitul intervalului, tendința va fi de încălzire ușoară, cu o medie a valorilor diurne de -2…0 grade și a celor nocturne de -8…-5 grade.

Vor fi precipitații pe aproape tot parcursul intervalului, iar cantități de apă mai însemnate
se vor înregistra între 15 și 17 martie și în intervalul 20-23 martie.

Prognoza meteo în București. ANM ne informează cât mai durează ploile

Cookies