Prognoza meteo duminică, 14 noiembrie. Cum va fi vremea în București

14 nov. 2021
101 afișări
Prognoza meteo duminică, 14 noiembrie. Cum va fi vremea în București
Prognoza meteo duminică, 14 noiembrie. Cum va fi vremea în București. Sursa foto: B365.ro

Vezi mai jos cum va fi vremea în București duminică, 14 noiembrie, dar și în zilele următoare. Urmează o perioadă cu temperaturi mai ridicate în Capitală, însă vremea rămâne instabilă.

Prognoza meteo ANM anunță în zilele următoare o vreme cu temperaturi mai ridicate, deși vremea va fi tot rece. Mai mult în zilele următoare vremea va fi instabilă, cu înnorări și perioade însorite, și chiar cu șanse de precipitații. Un aspect important este acela că nu vom avea parte de temperaturi negative în următoarea perioadă, atât pe parcursul zilelor, cât și pe parcursul nopților.

Prognoza meteo pentru duminică în București

Duminică, în București, nebulozitatea stratiformă, cum o numesc meteorologii, sau înnorarea, va persista în cea mai mare parte a zilei. Mai mult, trecător vor fi condiții de burniță, în special noaptea, în București. Oamenii de la meteo mai anunță că vântul va sufla în general slab. De asemenea, temperatura maximă va fi de 10-12 grade, iar cea minimă de aproximativ 5-7 grade.

Citește și: Cât câștigă un instalator din București? Din ce în ce mai mulți lucrători calificați preferă să rămână în țară

Cum va fi vremea luni în Capitală

Prognoza meteo ANM pentru București arată că luni, 15 noiembrie, vremea va fi în marea parte a zilei închisă, iar cerul va fi înnorat. Meteorologii precizează că există riscul de apariție a precipitațiilor slabe, însă acest lucru nu este iminent. Se vor înregistra însă condiții de burniță ce nu vor persista, iar vântului va sufla moderat. Temperatura maximă va fi încadrată între 9 și 10 grade, în timp ce minima zilei va fi de circa 4 grade.

Ce temperaturi aduce ziua de marți. Prognoza meteo

Marți, vremea din Capitală va fi mai rece decât în zilele precedente. Cerul va fi noros, iar la primele ore ale dimineții există șanse să se formeze ceața. Vântul va sufla slab și moderat, iar temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 8 grade. Între timp, temperatura minimă va fi de aproximativ 3-4 grade.

Prognoza meteo duminică, 14 noiembrie. Cum va fi vremea în București.

Cookies